ING Software
ING Software

Вести

dfltweb1.onamae.com – このドメインはお名前.comで取得されています。

このドメインは、お名前.comで取得されています。

У ПЕТАК ПРОЗИВКА НА ЧАИРУ

09-12 nis cuka

Фудбалери Радничког ће у петак од 13 часова, “упалити моторе” и након 30 дана паузе почети припреме за пролећни део сезоне у Суперлиги Србије.

Прозивку на стадиону Чаир обавиће Бобан Дмитровић, а да ли ће некадашњи репрезентативац наше земље и први помоћник свој тројици тренера који су јесенас предводили Раднички бити нови шеф стручног штаба, остаје да се види.

Раднички је у јесењем делу сезоне остварио запажене резултате у Суперлиги Србије и тренутно је четврти на табели са 39 бодова на свом конту. Жеља свих који воле овај клуб је да он и након последњег 37. кола буде међу прва четири на табели, што би значило остварење сна и наступ у квалификацијама за Лигу Европе.

Што се тиче самих припрема, екипа ће од петка радити у Нишу, док је за 22. јануар заказан одлазак у турску Анталију, где ће се обавити главни део. Експедиција Радничког ће у чувеном турском летовалишту остати до 5. фебруара, а за то време ће одиграти неколико јаких контролних мечева против реномираних ривала, чија ће имена бити позната до одласка екипе у Анталију.

За сада, у односу на први део сезоне, из Радничког су отишли Никола Распоповић и Марко Томић, који је прешао у литвански Жалгирис. Милан Павков се са позајмице вратио у Црвену звезду, са којом је почео припреме, али руководсвто Нишлија одлучно је у намери да други стрелац Суперлиге са 16 голова и на пролеће предводи напад Радничког.

Када је реч о потенцијалним појачањима, први човек клуба Ивица Тончев, најавио их је за сваку линију тима, уз опаску да се ради о веома квалитетним и провереним фудбалерима.

У сваком случају на Чаиру ће наредних дана бити јако занимљиво, а сви навијачи нашег клуба могу се надати лепим и обећавајућим вестима.