ING Software
ING Software

Вести

РАДНИЧКИ – МАРИУПОЛ 0:0

Belek

Фудбалери Радничког данас су одиграли последњу пету контролну утакмицу на припремама у турском Белеку и уписали пети реми.

Нишки тим је одиграо без голова са украјинским Мариуполом, а пре овог сусрета уписао је нерешене резултате против бугарских тимова Ботева и Вереје, чешке Сигме, те корејског Даежона.

Утакмицу са седмопласираном екипом украјинског шампионата одиграли су: Живковић, Булатовић (од 80. Мијаиловић), Симуновић (од 60. Миладиновић), Субић (од 60. Н. Станковић), Аксентијевић (од 70. Ф. Станковић), Петровић (од 50. Алекса Јовановић), Нома (од 20. Александар Јовановић), Арсић, Бабић (од 80. Лукас), Мркић (од 80. Ћирковић), Славиша Стојановић.

-Ова утакмица je показала да можемо да се супротставимо екипама као што је Мариупол, а подсећам да је то тим који тесно сарађује са Шахтјором и за који наступају фудбалери који се спремају да носе дрес шампиона Украјине. Тежили смо да се све време надигравамо са њима, уз јасно припремљену концепцију, и у томе смо успели, иако су две седмице напорних тренинга оставиле трага на наше играче. Утакмица је била брза и динамична, а иако нам противник није остављао пуно простора , ми смо имали веома добре моменте у игри- изјавио Предраг Пешић, асистент првог тренера Бобана Дмитровића.

Еспедиција Радничког се у Ниш враћа у понедељак, где ће радити до почетка пролећног дела сезоне у Суперлиги Србије и утакмице са Бачком, која је заказана за 17. фебруар на стадиону Чаир.