ING Software
ING Software

Vesti

RADNIČKI – MARIUPOL 0:0

Belek

Fudbaleri Radničkog danas su odigrali poslednju petu kontrolnu utakmicu na pripremama u turskom Beleku i upisali peti remi.

Niški tim je odigrao bez golova sa ukrajinskim Mariupolom, a pre ovog susreta upisao je nerešene rezultate protiv bugarskih timova Boteva i Vereje, češke Sigme, te korejskog Daežona.

Utakmicu sa sedmoplasiranom ekipom ukrajinskog šampionata odigrali su: Živković, Bulatović (od 80. Mijailović), Simunović (od 60. Miladinović), Subić (od 60. N. Stanković), Aksentijević (od 70. F. Stanković), Petrović (od 50. Aleksa Jovanović), Noma (od 20. Aleksandar Jovanović), Arsić, Babić (od 80. Lukas), Mrkić (od 80. Ćirković), Slaviša Stojanović.

-Ova utakmica je pokazala da možemo da se suprotstavimo ekipama kao što je Mariupol, a podsećam da je to tim koji tesno sarađuje sa Šahtjorom i za koji nastupaju fudbaleri koji se spremaju da nose dres šampiona Ukrajine. Težili smo da se sve vreme nadigravamo sa njima, uz jasno pripremljenu koncepciju, i u tome smo uspeli, iako su dve sedmice napornih treninga ostavile traga na naše igrače. Utakmica je bila brza i dinamična, a iako nam protivnik nije ostavljao puno prostora , mi smo imali veoma dobre momente u igri- izjavio Predrag Pešić, asistent prvog trenera Bobana Dmitrovića.

Espedicija Radničkog se u Niš vraća u ponedeljak, gde će raditi do početka prolećnog dela sezone u Superligi Srbije i utakmice sa Bačkom, koja je zakazana za 17. februar na stadionu Čair.