ING Software
ING Software

Вести

СТАНИСАВЉЕВИЋ ДОШАО, АРСИЋ ОТИШАО

stanisavljevic

Фудбалски клуб Раднички од данас је јачи за Александра Станисављевића, док је Лазар Арсић напустио екипу и отишао у новосадску Војводину.

Станисављевић је левоноги фудбалер средине терена, има 28 година, а љубитељи фудбала у Нишу су га добро запамтили са почетка сезоне 2014/15, када је правом „симултанком“ носећи дрес Доњег Срема срушио Раднички на Чаиру и „потписао“ отказ тадашњем тренеру Драгославу Степановићу. Касније је блистао у дресу Војводине, пре него што је прешао у грчки Астерас Триполис. У каријери је још наступао за неколико аустријских клубова.

-Дошао сам у Раднички са намером да помогнем клубу да оствари циљ и избори наступ у квалификацијама за Лигу Европе. Добро сам упознат са величином овог клуба и његовим значајем за Ниш и јужну Србију. Физички сам спреман и очекујем да од прве утакмице против Бачке будем од помоћи новим саиграчима и тренеру Бобану Дмитровићу. Неколико саиграча одлично познајем и мислим да нећу имати проблема са адаптацијом на нову средину- изјавио је Станисављевић.

Лазар Арсић је са друге стране напустио Раднички и каријеру наставља у Војводини, у трансферу вредном 6 милиона динара и 20% од следеће продаје. Он је био један од носилаца игре Радничког, али му је уговор истицао за три месеца, па је пронађено решење које је у интересу свих страна.3