ING Software
ING Software

Вести

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (11)

СТАНИСАВЉЕВИЋ ДОШАО, АРСИЋ ОТИШАО

stanisavljevic

Фудбалски клуб Раднички од данас је јачи за Александра Станисављевића, док је Лазар Арсић напустио екипу и отишао у новосадску Војводину.

Станисављевић је левоноги фудбалер средине терена, има 28 година, а љубитељи фудбала у Нишу су га добро запамтили са почетка сезоне 2014/15, када је правом „симултанком“ носећи дрес Доњег Срема срушио Раднички на Чаиру и „потписао“ отказ тадашњем тренеру Драгославу Степановићу. Касније је блистао у дресу Војводине, пре него што је прешао у грчки Астерас Триполис. У каријери је још наступао за неколико аустријских клубова.

-Дошао сам у Раднички са намером да помогнем клубу да оствари циљ и избори наступ у квалификацијама за Лигу Европе. Добро сам упознат са величином овог клуба и његовим значајем за Ниш и јужну Србију. Физички сам спреман и очекујем да од прве утакмице против Бачке будем од помоћи новим саиграчима и тренеру Бобану Дмитровићу. Неколико саиграча одлично познајем и мислим да нећу имати проблема са адаптацијом на нову средину- изјавио је Станисављевић.

Лазар Арсић је са друге стране напустио Раднички и каријеру наставља у Војводини, у трансферу вредном 6 милиона динара и 20% од следеће продаје. Он је био један од носилаца игре Радничког, али му је уговор истицао за три месеца, па је пронађено решење које је у интересу свих страна.3