ING Software
ING Software

Vesti

Page Not Found

The page you were looking for could not be found.

Check the URL for errors.

STANISAVLJEVIĆ DOŠAO, ARSIĆ OTIŠAO

stanisavljevic

Fudbalski klub Radnički od danas je jači za Aleksandra Stanisavljevića, dok je Lazar Arsić napustio ekipu i otišao u novosadsku Vojvodinu.

Stanisavljević je levonogi fudbaler sredine terena, ima 28 godina, a ljubitelji fudbala u Nišu su ga dobro zapamtili sa početka sezone 2014/15, kada je pravom „simultankom“ noseći dres Donjeg Srema srušio Radnički na Čairu i „potpisao“ otkaz tadašnjem treneru Dragoslavu Stepanoviću. Kasnije je blistao u dresu Vojvodine, pre nego što je prešao u grčki Asteras Tripolis. U karijeri je još nastupao za nekoliko austrijskih klubova.

-Došao sam u Radnički sa namerom da pomognem klubu da ostvari cilj i izbori nastup u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Dobro sam upoznat sa veličinom ovog kluba i njegovim značajem za Niš i južnu Srbiju. Fizički sam spreman i očekujem da od prve utakmice protiv Bačke budem od pomoći novim saigračima i treneru Bobanu Dmitroviću. Nekoliko saigrača odlično poznajem i mislim da neću imati problema sa adaptacijom na novu sredinu- izjavio je Stanisavljević.

Lazar Arsić je sa druge strane napustio Radnički i karijeru nastavlja u Vojvodini, u transferu vrednom 6 miliona dinara i 20% od sledeće prodaje. On je bio jedan od nosilaca igre Radničkog, ali mu je ugovor isticao za tri meseca, pa je pronađeno rešenje koje je u interesu svih strana.3