ING Software
ING Software

Вести

УЛАГАЊЕ У БУДУЋНОСТ

cirkovicТалентовани фудбалер Петар Ћирковић данас је потписао петогодишњи уговор са Фудбалским клубом Раднички.

Ћирковић је 1999. годиште, подједнако успешно наступа на позицијама левок крила и левог бека, а на Чаир је стигао још 2015. године из куршумлијске ОФК Косанице и играо за кадетску и омладинску екипу Радничког. Са нишким тимом је имао стипендијски уговор, а после успешно одрађених припрема са првим тимом у Анталији, добио је професионални уговор.

Потписивање уговора са Ћирковићем још једном је потврдило намеру руководства Радничког да пружи шансу играчима из Омладинске школе и да на њима гради будућност екипе. Циљ је да за неколико година гро првог тима чине фудбалери поникли на Чаиру, а Ћирковићев уговор требао би да представља подстрек његовим саиграчима из омладинског састава, којима је руководство јасно поручило да рачуна на њих и да пажљиво прати сваки њихов корак.

Шеф стручног штаба Бобан Дмитовић сматра да је Ћирковић лепа перспектива клуба.

-Он је одрадио комплетне припреме са нама у Анталији, а залагањем на тренинзима и контролним утакмицама у потпуности је заслужио овај уговор. Ћирковић поседује све карактеристике које захтева данашњи фудбал. Поливалетнан је играч, покрива све позиције на левој страни терена и у будућности би могао да буде право откровење. Он је доказ да пажљиво пратимо развој наших младих играча и могу да кажем да се у мом нотесу налазе имена још петорице фудбалера, које ћемо у наредном периоду полако уводити рад са првим тимом- изјавио је Дмитровић.