ING Software
ING Software

Вести

dfltweb1.onamae.com – このドメインはお名前.comで取得されています。

このドメインは、お名前.comで取得されています。

ГРОЗДИЋ РУКОВОДИ ОМЛАДИНСКОМ ШКОЛОМ

grozdic

Намере Фудбалског клуба Раднички да постане озбиљан тим на европском нивоу потврђене су данас.
Шеф развоја Омладинске школе Радничког постао је Ненад Гроздић, добро познато име свим љубитељима фудбала у нашoј земљи.

Гроздић је некадашњи репрезентативац Југославије, за коју је наступио 16 пута, а био је један од кључних играча Обилића у освајању шампионске титуле тог клуба 1998. године. Као интернационалац наступао је за холандски Витесе, француски Ланс, турску Бурсу, а играо је и у Шпанији и Аустрији.

Он је у обраћању новинарима изнео озбиљне и амбициозне планове за развој фудбалске школе најпопуларнијег клуба на југу Србије.

-Циљ мог доласка овде је стварање играча за први тим, да направимо јаку омладинску школу, која ће парирати оној у Црвеној звезди, Партизану, Чукаричком и Бродарцу. Њима свака част, али ми ћемо се трудити да их престигнемо нашим радом и талентом. Раднички мора бити фудбалски лидер у овом делу Србије и све младе фудбалере који обећавају морамо приволети да дођу у нашу школу. Радићемо са играчима са југа и истока наше државе, најпре да откријемо таленте, а потом и да их унапредимо за први тим. Направићемо озбиљан план на четворогодишњем нивоу, а клуб ће нам обезбедити све неопходне услове за рад. Планирамо додатну едукацију тренерског кадра и интернационалну размену искуства и знања. Радићемо по угледу на холандску омладинску школу, али ћемо задржати оно што нас одликује, наш темперамент, луцидност и менталитет. Ја сам играо за озбиљне европске клубове и пробаћу да применим сва искуства која сам тамо стекао. Искористићу и моја познанства са великим фудбалским именима широм Европе и могу да вам обећам да ћу чим пре у Ниш довести једно велико светско име, које ће дати кредибилитет нашем раду и уз помоћ којег ћемо успети да доведемо у Раднички и оне талетноване играче који се двоуме. Пред нама је озбиљан посао, а ја сам амбизиозан човек и учинићу све да Раднички поставимо тамо где му је место. Већ сам обавио разговор са тренером Бобаном Дмитровићем и добио обећање да ћемо имати максималну помоћ из првог тима, јер само заједничким снагама можемо доћи до циља који смо зацртали- изјавио је Гроздић.