ING Software
ING Software

Vesti

dfltweb1.onamae.com – このドメインはお名前.comで取得されています。

このドメインは、お名前.comで取得されています。

GROZDIĆ RUKOVODI OMLADINSKOM ŠKOLOM

grozdic

Namere Fudbalskog kluba Radnički da postane ozbiljan tim na evropskom nivou potvrđene su danas.
Šef razvoja Omladinske škole Radničkog postao je Nenad Grozdić, dobro poznato ime svim ljubiteljima fudbala u našoj zemlji.

Grozdić je nekadašnji reprezentativac Jugoslavije, za koju je nastupio 16 puta, a bio je jedan od ključnih igrača Obilića u osvajanju šampionske titule tog kluba 1998. godine. Kao internacionalac nastupao je za holandski Vitese, francuski Lans, tursku Bursu, a igrao je i u Španiji i Austriji.

On je u obraćanju novinarima izneo ozbiljne i ambiciozne planove za razvoj fudbalske škole najpopularnijeg kluba na jugu Srbije.

-Cilj mog dolaska ovde je stvaranje igrača za prvi tim, da napravimo jaku omladinsku školu, koja će parirati onoj u Crvenoj zvezdi, Partizanu, Čukaričkom i Brodarcu. Njima svaka čast, ali mi ćemo se truditi da ih prestignemo našim radom i talentom. Radnički mora biti fudbalski lider u ovom delu Srbije i sve mlade fudbalere koji obećavaju moramo privoleti da dođu u našu školu. Radićemo sa igračima sa juga i istoka naše države, najpre da otkrijemo talente, a potom i da ih unapredimo za prvi tim. Napravićemo ozbiljan plan na četvorogodišnjem nivou, a klub će nam obezbediti sve neophodne uslove za rad. Planiramo dodatnu edukaciju trenerskog kadra i internacionalnu razmenu iskustva i znanja. Radićemo po ugledu na holandsku omladinsku školu, ali ćemo zadržati ono što nas odlikuje, naš temperament, lucidnost i mentalitet. Ja sam igrao za ozbiljne evropske klubove i probaću da primenim sva iskustva koja sam tamo stekao. Iskoristiću i moja poznanstva sa velikim fudbalskim imenima širom Evrope i mogu da vam obećam da ću čim pre u Niš dovesti jedno veliko svetsko ime, koje će dati kredibilitet našem radu i uz pomoć kojeg ćemo uspeti da dovedemo u Radnički i one taletnovane igrače koji se dvoume. Pred nama je ozbiljan posao, a ja sam ambiziozan čovek i učiniću sve da Radnički postavimo tamo gde mu je mesto. Već sam obavio razgovor sa trenerom Bobanom Dmitrovićem i dobio obećanje da ćemo imati maksimalnu pomoć iz prvog tima, jer samo zajedničkim snagama možemo doći do cilja koji smo zacrtali- izjavio je Grozdić.