ING Software
ING Software

Вести

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (1)

ПАРТИЗАН ПОЧЕО СА ИГРАМА ВАН ТЕРЕНА

svlacionica

Најновије оптужбе из Фудбалског клуба Партизан на рачун Радничког су скандалозне и јасно показују да они ипак највише воле да побеђују ван терена.

Снимак гостујуће свлачионице стадиона Чаир који се јутрос појавио по разним медијима направљен је пре годину дана, а неко је то очигледно злоупотребио како би направио притисак на Раднички пред сутрашњи важан дуел против Партизана. Услови на Чаиру нису ништа гори од 95% стадиона у Србији, а Партизан ће бити максимално уважен и дочекан, као и преосталих 14 клубова из Суперлиге Србије.

Из Партизана су данас су урадили исто као и прошле године када су играли са нашим клубом у Нишу. Тадашњи притисак на судију био је налик овоме данас, а резултат је био да судија не покаже директан црвени картон Урошу Ђурђевићу због намерног ударања нашег играча, што се видело и на телевизијском снимку. И тада су се жалили због избора судије, а он их је директно одвео до победе и титуле, јер је том одлуком утицао на утакмицу.

Изненађује чињеница да Фудбалски клуб Партизан мисли да овај модел понашања и медијске манипулације може да има ефекта, јер су маске одавно пале. Овакво њихово понашање и подметање постало је већ опште познато свима који прате српски фудбал. Ово им не иде на част и удаљило их је светлосну годину од спорта.

Циљ је потпуно јасан – да се изврши притисак на Раднички и пре свега судије и остале фудбалске инстанце, како би они опет победили пре почетка утакмице, као што су и до сада радили.

ВИДЕО линк: https://www.youtube.com/watch?v=X_tm5LB7IdY&feature=youtu.be