ING Software
ING Software

Вести

dfltweb1.onamae.com – このドメインはお名前.comで取得されています。

このドメインは、お名前.comで取得されています。

ПАРТИЗАН ПОЧЕО СА ИГРАМА ВАН ТЕРЕНА

svlacionica

Најновије оптужбе из Фудбалског клуба Партизан на рачун Радничког су скандалозне и јасно показују да они ипак највише воле да побеђују ван терена.

Снимак гостујуће свлачионице стадиона Чаир који се јутрос појавио по разним медијима направљен је пре годину дана, а неко је то очигледно злоупотребио како би направио притисак на Раднички пред сутрашњи важан дуел против Партизана. Услови на Чаиру нису ништа гори од 95% стадиона у Србији, а Партизан ће бити максимално уважен и дочекан, као и преосталих 14 клубова из Суперлиге Србије.

Из Партизана су данас су урадили исто као и прошле године када су играли са нашим клубом у Нишу. Тадашњи притисак на судију био је налик овоме данас, а резултат је био да судија не покаже директан црвени картон Урошу Ђурђевићу због намерног ударања нашег играча, што се видело и на телевизијском снимку. И тада су се жалили због избора судије, а он их је директно одвео до победе и титуле, јер је том одлуком утицао на утакмицу.

Изненађује чињеница да Фудбалски клуб Партизан мисли да овај модел понашања и медијске манипулације може да има ефекта, јер су маске одавно пале. Овакво њихово понашање и подметање постало је већ опште познато свима који прате српски фудбал. Ово им не иде на част и удаљило их је светлосну годину од спорта.

Циљ је потпуно јасан – да се изврши притисак на Раднички и пре свега судије и остале фудбалске инстанце, како би они опет победили пре почетка утакмице, као што су и до сада радили.

ВИДЕО линк: https://www.youtube.com/watch?v=X_tm5LB7IdY&feature=youtu.be