ING Software
ING Software

Vesti

Page Not Found

The page you were looking for could not be found.

Check the URL for errors.

PARTIZAN POČEO SA IGRAMA VAN TERENA

svlacionica

Najnovije optužbe iz Fudbalskog kluba Partizan na račun Radničkog su skandalozne i jasno pokazuju da oni ipak najviše vole da pobeđuju van terena.

Snimak gostujuće svlačionice stadiona Čair koji se jutros pojavio po raznim medijima napravljen je pre godinu dana, a neko je to očigledno zloupotrebio kako bi napravio pritisak na Radnički pred sutrašnji važan duel protiv Partizana. Uslovi na Čairu nisu ništa gori od 95% stadiona u Srbiji, a Partizan će biti maksimalno uvažen i dočekan, kao i preostalih 14 klubova iz Superlige Srbije.

Iz Partizana su danas su uradili isto kao i prošle godine kada su igrali sa našim klubom u Nišu. Tadašnji pritisak na sudiju bio je nalik ovome danas, a rezultat je bio da sudija ne pokaže direktan crveni karton Urošu Đurđeviću zbog namernog udaranja našeg igrača, što se videlo i na televizijskom snimku. I tada su se žalili zbog izbora sudije, a on ih je direktno odveo do pobede i titule, jer je tom odlukom uticao na utakmicu.

Iznenađuje činjenica da Fudbalski klub Partizan misli da ovaj model ponašanja i medijske manipulacije može da ima efekta, jer su maske odavno pale. Ovakvo njihovo ponašanje i podmetanje postalo je već opšte poznato svima koji prate srpski fudbal. Ovo im ne ide na čast i udaljilo ih je svetlosnu godinu od sporta.

Cilj je potpuno jasan – da se izvrši pritisak na Radnički i pre svega sudije i ostale fudbalske instance, kako bi oni opet pobedili pre početka utakmice, kao što su i do sada radili.

VIDEO link: https://www.youtube.com/watch?v=X_tm5LB7IdY&feature=youtu.be