ING Software
ING Software

Вести

Page Not Found

The page you were looking for could not be found.

Check the URL for errors.

РАДНИЧКИ ЖЕЛИ ДА НАСТАВИ СЕРИЈУ

vs spartak

Фудбалери Радничког у недељу од 16 часова дочекују суботички Спартак, у утакмици 27. кола Суперлиге Србије.

Нишки тим је у великом налету. У последњих девет мечева уписао је осам победа, а тренутно се налази на трећој позицији са 49 бодова.

Спартак је јесенас дуго био на трећем месту, сада је пети са девет бодова мање од Радничког, а на Чаир стиже са четири пораза и низу.

Сусрет против Суботичана на конференцији на новинаре најавили су шеф стручног штаба Бобан Дмитровић, те играчи Синиша Бабић и Душан Мићић.

-По мени, овај меч је кључ свега чему стремимо. Наш ривал има само кризу резултат, али никако игре, јер и даље пружа добре партије, упркос чињеници да је током зимске паузе остао без главних играча. Ми смо већ све око нас навикли да побеђујемо и себи смо набацили додатни притисак. Осећам да ће ово бити напета утакмица и да ће одлучити детаљи- изјавио је Бобан Дмитровић, истакавши да једино Никола Станковић због прехладе није био у погону неколико дана, док других кадровских проблема нема.

Синиша Бабић имао је само речи хвале за екипу Спартака.

-Са тренерима Веселиновићем и Гаћиновићем сарађивао сам у Војводини, један су од најталентованијих стучних штабова у Србији. Слажем се се тренером Дмитровићем да нас чека тежак меч, али у успону смо форме, хватамо залет за плеј-оф и надам се да ћемо наставити успешну серију- рекао је Бабић, са којим се сложио и Душан Мићић.

-Дужан сам да изразим комплименте према овој Спартаковој сезони. Нећемо их потценити, иако су у серији од четири пораза. На нама је да и овог пута оправдамо циљеве који су постављени пред нас и да нам ово буде само један степеник ка Европи- јасан је Мићић.

Главни судија овог сусрета биће Александар Васић из Новог Жедника.