ING Software
ING Software

Вести

dfltweb1.onamae.com – このドメインはお名前.comで取得されています。

このドメインは、お名前.comで取得されています。

РАДНИЧКИ ЖЕЛИ ДА НАСТАВИ СЕРИЈУ

vs spartak

Фудбалери Радничког у недељу од 16 часова дочекују суботички Спартак, у утакмици 27. кола Суперлиге Србије.

Нишки тим је у великом налету. У последњих девет мечева уписао је осам победа, а тренутно се налази на трећој позицији са 49 бодова.

Спартак је јесенас дуго био на трећем месту, сада је пети са девет бодова мање од Радничког, а на Чаир стиже са четири пораза и низу.

Сусрет против Суботичана на конференцији на новинаре најавили су шеф стручног штаба Бобан Дмитровић, те играчи Синиша Бабић и Душан Мићић.

-По мени, овај меч је кључ свега чему стремимо. Наш ривал има само кризу резултат, али никако игре, јер и даље пружа добре партије, упркос чињеници да је током зимске паузе остао без главних играча. Ми смо већ све око нас навикли да побеђујемо и себи смо набацили додатни притисак. Осећам да ће ово бити напета утакмица и да ће одлучити детаљи- изјавио је Бобан Дмитровић, истакавши да једино Никола Станковић због прехладе није био у погону неколико дана, док других кадровских проблема нема.

Синиша Бабић имао је само речи хвале за екипу Спартака.

-Са тренерима Веселиновићем и Гаћиновићем сарађивао сам у Војводини, један су од најталентованијих стучних штабова у Србији. Слажем се се тренером Дмитровићем да нас чека тежак меч, али у успону смо форме, хватамо залет за плеј-оф и надам се да ћемо наставити успешну серију- рекао је Бабић, са којим се сложио и Душан Мићић.

-Дужан сам да изразим комплименте према овој Спартаковој сезони. Нећемо их потценити, иако су у серији од четири пораза. На нама је да и овог пута оправдамо циљеве који су постављени пред нас и да нам ово буде само један степеник ка Европи- јасан је Мићић.

Главни судија овог сусрета биће Александар Васић из Новог Жедника.