ING Software
ING Software

Vesti

dfltweb1.onamae.com – このドメインはお名前.comで取得されています。

このドメインは、お名前.comで取得されています。

RADNIČKI ŽELI DA NASTAVI SERIJU

vs spartak

Fudbaleri Radničkog u nedelju od 16 časova dočekuju subotički Spartak, u utakmici 27. kola Superlige Srbije.

Niški tim je u velikom naletu. U poslednjih devet mečeva upisao je osam pobeda, a trenutno se nalazi na trećoj poziciji sa 49 bodova.

Spartak je jesenas dugo bio na trećem mestu, sada je peti sa devet bodova manje od Radničkog, a na Čair stiže sa četiri poraza i nizu.

Susret protiv Subotičana na konferenciji na novinare najavili su šef stručnog štaba Boban Dmitrović, te igrači Siniša Babić i Dušan Mićić.

-Po meni, ovaj meč je ključ svega čemu stremimo. Naš rival ima samo krizu rezultat, ali nikako igre, jer i dalje pruža dobre partije, uprkos činjenici da je tokom zimske pauze ostao bez glavnih igrača. Mi smo već sve oko nas navikli da pobeđujemo i sebi smo nabacili dodatni pritisak. Osećam da će ovo biti napeta utakmica i da će odlučiti detalji- izjavio je Boban Dmitrović, istakavši da jedino Nikola Stanković zbog prehlade nije bio u pogonu nekoliko dana, dok drugih kadrovskih problema nema.

Siniša Babić imao je samo reči hvale za ekipu Spartaka.

-Sa trenerima Veselinovićem i Gaćinovićem sarađivao sam u Vojvodini, jedan su od najtalentovanijih stučnih štabova u Srbiji. Slažem se se trenerom Dmitrovićem da nas čeka težak meč, ali u usponu smo forme, hvatamo zalet za plej-of i nadam se da ćemo nastaviti uspešnu seriju- rekao je Babić, sa kojim se složio i Dušan Mićić.

-Dužan sam da izrazim komplimente prema ovoj Spartakovoj sezoni. Nećemo ih potceniti, iako su u seriji od četiri poraza. Na nama je da i ovog puta opravdamo ciljeve koji su postavljeni pred nas i da nam ovo bude samo jedan stepenik ka Evropi- jasan je Mićić.

Glavni sudija ovog susreta biće Aleksandar Vasić iz Novog Žednika.