ING Software
ING Software

Vesti

Page Not Found

The page you were looking for could not be found.

Check the URL for errors.

RADNIČKI ŽELI DA NASTAVI SERIJU

vs spartak

Fudbaleri Radničkog u nedelju od 16 časova dočekuju subotički Spartak, u utakmici 27. kola Superlige Srbije.

Niški tim je u velikom naletu. U poslednjih devet mečeva upisao je osam pobeda, a trenutno se nalazi na trećoj poziciji sa 49 bodova.

Spartak je jesenas dugo bio na trećem mestu, sada je peti sa devet bodova manje od Radničkog, a na Čair stiže sa četiri poraza i nizu.

Susret protiv Subotičana na konferenciji na novinare najavili su šef stručnog štaba Boban Dmitrović, te igrači Siniša Babić i Dušan Mićić.

-Po meni, ovaj meč je ključ svega čemu stremimo. Naš rival ima samo krizu rezultat, ali nikako igre, jer i dalje pruža dobre partije, uprkos činjenici da je tokom zimske pauze ostao bez glavnih igrača. Mi smo već sve oko nas navikli da pobeđujemo i sebi smo nabacili dodatni pritisak. Osećam da će ovo biti napeta utakmica i da će odlučiti detalji- izjavio je Boban Dmitrović, istakavši da jedino Nikola Stanković zbog prehlade nije bio u pogonu nekoliko dana, dok drugih kadrovskih problema nema.

Siniša Babić imao je samo reči hvale za ekipu Spartaka.

-Sa trenerima Veselinovićem i Gaćinovićem sarađivao sam u Vojvodini, jedan su od najtalentovanijih stučnih štabova u Srbiji. Slažem se se trenerom Dmitrovićem da nas čeka težak meč, ali u usponu smo forme, hvatamo zalet za plej-of i nadam se da ćemo nastaviti uspešnu seriju- rekao je Babić, sa kojim se složio i Dušan Mićić.

-Dužan sam da izrazim komplimente prema ovoj Spartakovoj sezoni. Nećemo ih potceniti, iako su u seriji od četiri poraza. Na nama je da i ovog puta opravdamo ciljeve koji su postavljeni pred nas i da nam ovo bude samo jedan stepenik ka Evropi- jasan je Mićić.

Glavni sudija ovog susreta biće Aleksandar Vasić iz Novog Žednika.