ING Software
ING Software

Вести

Page Not Found

The page you were looking for could not be found.

Check the URL for errors.

ПОЧИЊЕ РАСПЛЕТ

cuka najava

За викенд креће такмичење у плеј-офу фудбалске Суперлиге Србије, а Раднички ће на старту бити гост Чукаричком, у суботу од 15 сати.

У питању је директна борба за треће место које води на међународну сцену. Ту позицију тренутно заузима Чукарички са 26 бодова, а Раднички је одмах иза са 25.

Меч на Бановом брду на конференцији за медије најавили су шеф стручног штаба Радничког Драган Антић и голман Младен Живковић.

-У најкраћем, идемо на победу, али не бих био незадовољан ни једним бодом. Онако лоше издање, као у Крушевцу у претходном колу, сигурно не можемо да поновимо. Мало смо „освежили“ поставу, мада и даље не можемо да рачунамо на покретачку снагу нашег тима Риоту Ному, али се надам да ће он бити спреман за последњу фазу сезоне, када ћемо, у завршна четири кола, играти три пута код куће. Чукарички је одлична екипа, посебно добра у пресингу по читавом терену. Али, не игра им Овусу, по мени њихов понајбољи играч, а и ми им не „лежимо“, то каже традиција, тако да се надам повољном резултату. Прву поставу сам већ одредио, па ће на мегдан Чукаричком изаћи Живковић, Аксентијевић, Станковић, Миладиновић, Субић, Петровић, Мићић, Станисављевић, Бабић, Мркић и Павков- изјавио је Драган Антић.

Младен Живковић нада се добром резултату у Београду.

-Ми смо свесни да је пред нама неколико утакмица које ће одредити успешност читаве сезоне, читавог овог пројекта са нашом генерацијом. Мислим да нам треба само једна победа, као окидач, и да бисмо онда преслишали све који нам се нађу на путу, а та победа могла би да дође управо на Бановом брду. Поштујемо екипу Чукаричког, играју изузетно организовано, колективно се готово савршено померају на терену, али имао и ми наше адуте и очекујем добар резултат-истакао је Живковић.

Главни судија овог сусрета биће Илија Брдар из Новог Сада.