ING Software
ING Software

Вести

dfltweb1.onamae.com – このドメインはお名前.comで取得されています。

このドメインは、お名前.comで取得されています。

ПОЧИЊЕ РАСПЛЕТ

cuka najava

За викенд креће такмичење у плеј-офу фудбалске Суперлиге Србије, а Раднички ће на старту бити гост Чукаричком, у суботу од 15 сати.

У питању је директна борба за треће место које води на међународну сцену. Ту позицију тренутно заузима Чукарички са 26 бодова, а Раднички је одмах иза са 25.

Меч на Бановом брду на конференцији за медије најавили су шеф стручног штаба Радничког Драган Антић и голман Младен Живковић.

-У најкраћем, идемо на победу, али не бих био незадовољан ни једним бодом. Онако лоше издање, као у Крушевцу у претходном колу, сигурно не можемо да поновимо. Мало смо „освежили“ поставу, мада и даље не можемо да рачунамо на покретачку снагу нашег тима Риоту Ному, али се надам да ће он бити спреман за последњу фазу сезоне, када ћемо, у завршна четири кола, играти три пута код куће. Чукарички је одлична екипа, посебно добра у пресингу по читавом терену. Али, не игра им Овусу, по мени њихов понајбољи играч, а и ми им не „лежимо“, то каже традиција, тако да се надам повољном резултату. Прву поставу сам већ одредио, па ће на мегдан Чукаричком изаћи Живковић, Аксентијевић, Станковић, Миладиновић, Субић, Петровић, Мићић, Станисављевић, Бабић, Мркић и Павков- изјавио је Драган Антић.

Младен Живковић нада се добром резултату у Београду.

-Ми смо свесни да је пред нама неколико утакмица које ће одредити успешност читаве сезоне, читавог овог пројекта са нашом генерацијом. Мислим да нам треба само једна победа, као окидач, и да бисмо онда преслишали све који нам се нађу на путу, а та победа могла би да дође управо на Бановом брду. Поштујемо екипу Чукаричког, играју изузетно организовано, колективно се готово савршено померају на терену, али имао и ми наше адуте и очекујем добар резултат-истакао је Живковић.

Главни судија овог сусрета биће Илија Брдар из Новог Сада.