ING Software
ING Software

Vesti

Page Not Found

The page you were looking for could not be found.

Check the URL for errors.

POČINJE RASPLET

cuka najava

Za vikend kreće takmičenje u plej-ofu fudbalske Superlige Srbije, a Radnički će na startu biti gost Čukaričkom, u subotu od 15 sati.

U pitanju je direktna borba za treće mesto koje vodi na međunarodnu scenu. Tu poziciju trenutno zauzima Čukarički sa 26 bodova, a Radnički je odmah iza sa 25.

Meč na Banovom brdu na konferenciji za medije najavili su šef stručnog štaba Radničkog Dragan Antić i golman Mladen Živković.

-U najkraćem, idemo na pobedu, ali ne bih bio nezadovoljan ni jednim bodom. Onako loše izdanje, kao u Kruševcu u prethodnom kolu, sigurno ne možemo da ponovimo. Malo smo „osvežili“ postavu, mada i dalje ne možemo da računamo na pokretačku snagu našeg tima Riotu Nomu, ali se nadam da će on biti spreman za poslednju fazu sezone, kada ćemo, u završna četiri kola, igrati tri puta kod kuće. Čukarički je odlična ekipa, posebno dobra u presingu po čitavom terenu. Ali, ne igra im Ovusu, po meni njihov ponajbolji igrač, a i mi im ne „ležimo“, to kaže tradicija, tako da se nadam povoljnom rezultatu. Prvu postavu sam već odredio, pa će na megdan Čukaričkom izaći Živković, Aksentijević, Stanković, Miladinović, Subić, Petrović, Mićić, Stanisavljević, Babić, Mrkić i Pavkov- izjavio je Dragan Antić.

Mladen Živković nada se dobrom rezultatu u Beogradu.

-Mi smo svesni da je pred nama nekoliko utakmica koje će odrediti uspešnost čitave sezone, čitavog ovog projekta sa našom generacijom. Mislim da nam treba samo jedna pobeda, kao okidač, i da bismo onda preslišali sve koji nam se nađu na putu, a ta pobeda mogla bi da dođe upravo na Banovom brdu. Poštujemo ekipu Čukaričkog, igraju izuzetno organizovano, kolektivno se gotovo savršeno pomeraju na terenu, ali imao i mi naše adute i očekujem dobar rezultat-istakao je Živković.

Glavni sudija ovog susreta biće Ilija Brdar iz Novog Sada.