ING Software
ING Software

Vesti

dfltweb1.onamae.com – このドメインはお名前.comで取得されています。

このドメインは、お名前.comで取得されています。

POČINJE RASPLET

cuka najava

Za vikend kreće takmičenje u plej-ofu fudbalske Superlige Srbije, a Radnički će na startu biti gost Čukaričkom, u subotu od 15 sati.

U pitanju je direktna borba za treće mesto koje vodi na međunarodnu scenu. Tu poziciju trenutno zauzima Čukarički sa 26 bodova, a Radnički je odmah iza sa 25.

Meč na Banovom brdu na konferenciji za medije najavili su šef stručnog štaba Radničkog Dragan Antić i golman Mladen Živković.

-U najkraćem, idemo na pobedu, ali ne bih bio nezadovoljan ni jednim bodom. Onako loše izdanje, kao u Kruševcu u prethodnom kolu, sigurno ne možemo da ponovimo. Malo smo „osvežili“ postavu, mada i dalje ne možemo da računamo na pokretačku snagu našeg tima Riotu Nomu, ali se nadam da će on biti spreman za poslednju fazu sezone, kada ćemo, u završna četiri kola, igrati tri puta kod kuće. Čukarički je odlična ekipa, posebno dobra u presingu po čitavom terenu. Ali, ne igra im Ovusu, po meni njihov ponajbolji igrač, a i mi im ne „ležimo“, to kaže tradicija, tako da se nadam povoljnom rezultatu. Prvu postavu sam već odredio, pa će na megdan Čukaričkom izaći Živković, Aksentijević, Stanković, Miladinović, Subić, Petrović, Mićić, Stanisavljević, Babić, Mrkić i Pavkov- izjavio je Dragan Antić.

Mladen Živković nada se dobrom rezultatu u Beogradu.

-Mi smo svesni da je pred nama nekoliko utakmica koje će odrediti uspešnost čitave sezone, čitavog ovog projekta sa našom generacijom. Mislim da nam treba samo jedna pobeda, kao okidač, i da bismo onda preslišali sve koji nam se nađu na putu, a ta pobeda mogla bi da dođe upravo na Banovom brdu. Poštujemo ekipu Čukaričkog, igraju izuzetno organizovano, kolektivno se gotovo savršeno pomeraju na terenu, ali imao i mi naše adute i očekujem dobar rezultat-istakao je Živković.

Glavni sudija ovog susreta biće Ilija Brdar iz Novog Sada.