ING Software
ING Software

Vesti

dfltweb1.onamae.com – このドメインはお名前.comで取得されています。

このドメインは、お名前.comで取得されています。

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

r nis voj

Fudbalski klub Radnički imao je i više nego dobre odnose sa Fudbalskim klubom Vojvodina, koji su sada očigledno narušeni dolaskom trenera Ilije Stolice u novosadski klub. Isto to se već desilo i kada je gospodin Stolica bio šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Voždovac.

Osim Radničkog, gospodin Stolica je do sada više puta u medijima” targetirao” i optuživao i Crvenu zvezdu, koja je, kao i Radnički, u vrhu tabele Superlige Srbije. Svaki njegov napad na klub, koji je u vrhu tabele, pokazuje da on generalno mrzi srpski fudbal, za koji je rekao da je u “blatu”, a upravo on konstantnim napadima na one koji igraju bolji i kvalitetniji fudbal od njegovog tima, njih neargumentovano “valja” po tom blatu. Očigledno je da on ne može da prihvati poraz od boljih, a ima i neki poseban vid ličnog animoziteta prema Radničkom iz Niša.

Jučerašnje saopštenje Fudbalskog kluba Vojvodina, koje je očigledno kreirao gospodin Stolica, u kojem se na najgori način iznosi niz optužbi na naš račun, takvog je nivoa da je Radničkom ispod časti da ga komentariše.

Želimo da naglasimo da verujemo u sudijsku organizaciju i fudbalske organe Srbije i da će srpski fudbal biti unapređen u svakom mogućem smislu.

U svakom slučaju Radnički želi da na konstruktivan način doprinese razvoju srpskog fudbala, a ne da ga kao neki neargumentovano napadamo, jer nam to tako trenutno “odgovara”.