ING Software
ING Software

Вести

И РАДНИЧКИ ЖЕЛИ ДА МАЖИЋ СУДИ У СУБОТИЦИ

r nis vojvodina

Поводом данашњег саопштења Фудбалског клуба Спартак Ждрепчева крв и покушаја медијског спиновања и стварања непотребне тензије пред меч 36. кола Суперлиге Србије између Спартака и Радничког, Фудбалски клуб Раднички је дужан да одговори, иако се слаже са главном ставком из овог саопштења – да Милорад Мажић суди на предстојећој утакмици.

Фудбалски клуб Раднички у недељу иде у Суботицу да се витешки надмеће са Спартаком, да игра фудбал и да покуша часно да победи и на тај начин оствари сан свих Нишлија и избори пласман на међународну сцену.

Пошто господа из Спартака имају посебну жељу по питању главног судије овог дуела, ми им поручујемо да немамо ништа против да правду на овом сусрету дели наш најбољи арбитар Милорад Мажић.

Фудбалски клуб Раднички овим путем јавно честита Мажићу на великом признању, јер ће 26. маја судити финале Лиге шампиона између мадридског Реала и Ливерпула.

Фудбалски клуб Раднички ће поштовати сваку одлуку Судијске комисије Фудбалског савеза Србије, као што је и до сада радио, и неће је коментарисати јер верује у Фудбалски савез Србије и његове органе.