ING Software
ING Software

Вести

dfltweb1.onamae.com – このドメインはお名前.comで取得されています。

このドメインは、お名前.comで取得されています。

РАДНИЧКОМ СЕ ОВО ВИШЕ НИКАДА НЕЋЕ ДОГОДИТИ

IMG_20180513_192556311 (2)

Поводом свега што се дешавало на утакмици у Суботици против Спартака, Фудбалски клуб Раднички је дужан да се обрати јавности, како би спречио суботички сценарио пред одлучујући меч са Напретком у четвртак.

Спортска јавност у Србији је претходне седмице била сведок невиђеног медијског притиска на наш клуб уочи утакмице у Суботици, а испоставило се да смо ми били жртве онога за шта смо унапред оптуживани.

Утакмица је директно преношена, тако да су сви могли да виде ко је ко у српском фудбалу, а верујемо и да ће наш домаћин “поносно” показивати снимке са својих 16 камера, које је обезбедио ради “регуларности” овог сусрета.

Поносни смо на наше играче који су се максимално залагали на утакмици, тако да ће добити премије као да су у њој победили. Овим путем их похваљујемо за спортску игру, труд и знање које су показали.

Раднички је у Суботици играо часно, упркос гласинама које су пласиране у претходном периоду са намером да се дигне тензија и омаловажи наш рад током целе сезоне.

Ликом и делом главног судије овог меча не желимо да се бавимо, јер ово остаје њему на част.
Судија не интересује Раднички и нећемо коментарисати његову егзекуцију нашег клуба у Суботици.

Сматрамо да је ово била смишљена акција председника Спартака и верујемо да ће органи Фудбалског савеза Србије реаговати у складу са својим прописима.

Уосталом, Раднички није “унакажен” само на утакмици са Спартаком, већ је обогаљен и за утакмицу са Напретком. Најбољи стрелац Милан Павков је добио црвени картон, а двојица важних фудбалера Синиша Бабић и Александар Станисављевић су повређени у Суботици.

У сваком случају, сматрамо да је ово покушај уништења Радничког и фудбала на југу Србије.

Раднички у четвртак од 19 часова дочекује Напредак и учиниће све да му се ово више никада не догоди, а на терену ће покушати да часно избори победу и обезбеди наступ у квалификацијама за Лигу Европе.

Утакмицом у Суботици и анализом читаве сезоне клуб ће се конкретније бавити по завршетку меча са Напретком.