ING Software
ING Software

Вести

dfltweb1.onamae.com – このドメインはお名前.comで取得されています。

このドメインは、お名前.comで取得されています。

Спортски директор Радничког: Зар треба да испаднемо у Другу лигу да би они били задовољни?

milan-pavkov(10)(1)

Спортски директор нишког Радничког Марко Јовановић пред полазак екипе са Чаира на меч са Спартаком реаговао је на сва последња дешавања у вези са недељном утакмицом у Суботици

Питам се шта више хоће руководство Спартака и докле ће да иде са притисцима на наше фудбалере и нашу екипу, али и целу судијску организацију. Данима се манипулише и дезинформацијама се покушава и успева да створи негативна атмосфера пред недељну утакмицу. Спартак је тражио да суди Милорад Мажић, што смо и ми поздравили. Када је савез одлучио да Мажић води утакмицу, а потом УЕФА препоручила да он ипак не буде арбитар, по Суботичанима крив је Раднички. Ма немојте ка’сти… Сада када је одређен Срђан Обрадовић опет је кривица Радничког. То заиста нема смисла, ни реалног резона, то је нечувена и ординарна глупост.

Додаје Јовановић да Раднички као и Спартак нема ништа против да из Суботице буде директног ТВ преноса:

Ни једног тренутка нисмо спорили могући пренос сусрета. Нека господа из Спартака договоре са Ареном и немамо ништа против. То што прете ангажовањем 15 сниматеља и исто толико камера је скандал, подло и својеврстан притисак на нашу екипу. Поручујем Спартаку нека ангажује све домаће и све европске телевизије, нама то неће сметати. Бољи смо и идемо у Суботицу да победимо, што ћемо доказати на терену. Нека то види српска спортска и фудбалска јавност. Овако испада да би и Спартаку, али и многима другима одговарало да Раднички испадне у Другу лигу и нижи ранг и тада би за њих све био у реду.

На претње из Спартака да је суботички суперлигаш два пута током ове сезоне савладао Раднички, и да ће то учинити и трећи пут, Марко Јовановић каже:

Да ли то значи да ми у недељу увече треба да се склањамо пред фудбалерима Спартака, и да унапре идемо на утакмицу да се предамо, са „белом заставом“. То никада Раднички није урадио. Ми смо изгубили од Партизана, па смо успели касније да га добијемо и то убедљиво на Чаиру. Зато уопште не сумњам у наш успех и освајање сва три бода.

Спортски журнал, 12.05.2018.