ING Software
ING Software

Vesti

dfltweb1.onamae.com – このドメインはお名前.comで取得されています。

このドメインは、お名前.comで取得されています。

Sportski direktor Radničkog: Zar treba da ispadnemo u Drugu ligu da bi oni bili zadovoljni?

milan-pavkov(10)(1)

Sportski direktor niškog Radničkog Marko Jovanović pred polazak ekipe sa Čaira na meč sa Spartakom reagovao je na sva poslednja dešavanja u vezi sa nedeljnom utakmicom u Subotici

Pitam se šta više hoće rukovodstvo Spartaka i dokle će da ide sa pritiscima na naše fudbalere i našu ekipu, ali i celu sudijsku organizaciju. Danima se manipuliše i dezinformacijama se pokušava i uspeva da stvori negativna atmosfera pred nedeljnu utakmicu. Spartak je tražio da sudi Milorad Mažić, što smo i mi pozdravili. Kada je savez odlučio da Mažić vodi utakmicu, a potom UEFA preporučila da on ipak ne bude arbitar, po Subotičanima kriv je Radnički. Ma nemojte ka’sti… Sada kada je određen Srđan Obradović opet je krivica Radničkog. To zaista nema smisla, ni realnog rezona, to je nečuvena i ordinarna glupost.

Dodaje Jovanović da Radnički kao i Spartak nema ništa protiv da iz Subotice bude direktnog TV prenosa:

Ni jednog trenutka nismo sporili mogući prenos susreta. Neka gospoda iz Spartaka dogovore sa Arenom i nemamo ništa protiv. To što prete angažovanjem 15 snimatelja i isto toliko kamera je skandal, podlo i svojevrstan pritisak na našu ekipu. Poručujem Spartaku neka angažuje sve domaće i sve evropske televizije, nama to neće smetati. Bolji smo i idemo u Suboticu da pobedimo, što ćemo dokazati na terenu. Neka to vidi srpska sportska i fudbalska javnost. Ovako ispada da bi i Spartaku, ali i mnogima drugima odgovaralo da Radnički ispadne u Drugu ligu i niži rang i tada bi za njih sve bio u redu.

Na pretnje iz Spartaka da je subotički superligaš dva puta tokom ove sezone savladao Radnički, i da će to učiniti i treći put, Marko Jovanović kaže:

Da li to znači da mi u nedelju uveče treba da se sklanjamo pred fudbalerima Spartaka, i da unapre idemo na utakmicu da se predamo, sa „belom zastavom“. To nikada Radnički nije uradio. Mi smo izgubili od Partizana, pa smo uspeli kasnije da ga dobijemo i to ubedljivo na Čairu. Zato uopšte ne sumnjam u naš uspeh i osvajanje sva tri boda.

Sportski žurnal, 12.05.2018.