ING Software
ING Software

Вести

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (30)

ТОНЧЕВ: НА ЧАИРУ ЋЕ СЕ ИГРАТИ ЛИГА ЕВРОПЕ

vecera 5

Фудбалери Радничког ће више од три деценије поново играти у Европи, а  уз мање корекције, утакмице ће играти на Чаиру, потврдио је Ивица Тончев, први човек Радничког, који се недавно вратио из Женеве где је разговарао са делегацијом УЕФА.

Председник Радничког са замрзнутом функцијом Тончев истиче уверење да ће уз неопходне и прецизно дефинисане корекције Чаир бити домаћин прве европске утакмице после 35 година.

Након исцрпних разговора са представницима УЕФА у Женеви указано нам је на све недостатке које треба исправити како би Раднички играо на Чаиру. Клуб је озбиљно прионуо решавању тих проблема и верујем да ћемо играти на Чаиру. Као што сам раније рекао, нема фудбалске дражи, уколико Раднички буде играо ван Ниша- изјавио  је Тончев.

Противник Радничког у првој рунди квалификација за Лигу Европе биће познат 19. јуна, када ће бити обављен жреб, а телевизија Спорт Клуб директно ће преносити извлачење куглица .

Битан податак за Нишлије јесте то да бити у групи повлашћених тимова, те их очекује знатно лакши жреб и отворен пут ка проласку у другу рунду.