ING Software
ING Software

Вести

dfltweb1.onamae.com – このドメインはお名前.comで取得されています。

このドメインは、お名前.comで取得されています。

РАДНИЧКИ ПРОТИВ САНТА ХУЛИЈЕ ИЛИ ГЗИРЕ

zreb 11

Ивица Тончев, председник са замрзнутом функцијом Фудбалског клуба Раднички, донео срећу тиму са Чаира у седишту УЕФА у Ниону, на жребу за прво коло квалификација за Лигу Европе.

Раднички је коначно сазнао ко ће му бити потенцијални противник у првом колу квалификација за Лигу Европе. Нишлије ће одмерити снаге са победником двомеча прелиминарне фазе између Санта Хулије из Андоре и Гзира Јунајтеда са Малте.

Прва утакмица играће се 12. јула на стадиону Чаир у Нишу, а реванш је седам дана касније.
На први поглед делује да је Раднички одлично прошао на жребу, јер је извукао, на папиру, најлакшег могућег евентуалног противника, избегавши опасни Вадуц, као и тимове из бившег Совјетског Савеза.
Раднички је на жребу представљао председник са замрзнутом функцијом Ивица Тончев, који је није крио задовољство након извлачења куглица.zreb 3

-Задовољан сам данашњим жребом. Сигуран са да ће Раднички дати све од себе да дође до другог кола квалификација за Лигу Европе. Почеле су интензивне припреме тима за европско такмичење, тако да очекујем да дамо свој максимум на утакмицама 12. и 19 јула. Овом приликом бих позвао све навијаче Радничког да 12. јула дају максималну подршку нашем клубу на Чаиру у историјској утакмици- рекао је Ивица Тончев одмах после жреба.

Шеф стручног штаба Радничког Ненад Лалатовић жреб је испратио у аутобусу, пошто је екипа данас кренула на главни део припрема у словеначке Терме Чатеж.

-С обзиром на то ко су нам били остали могући ривали, могу да кажем да смо добро прошли на жребу, мада треба бити опрезан јер ми немамо право никоме да претимо. Фудбал на Малти је у експанзији, док је Санта Хулија била трећа у Андори и играла финале Купа. То је клуб који има пуно Шпанаца у свом саставу и екипа која хоће да игра фудбал.  Драго ми је што ће се прва утакмица играти на нашем терену и заиста очекујем да 12. јула у Нишу буде празник фудбала и да буду пуне трибине. Раднички је велики клуб и мислим да заслужује да прође ово прво коло. Наравно, да би га прошли мораћемо жестоко да радимо у Словенији и спремни дочекамо те мечеве. У сезону улазимо са новом екипом, а пред нама је довољно времена да се добро уиграмо и дочекамо први такмичарски меч у најбољем могућем светлу. Комплетирали смо дефанзивну линију, али још немамо шпица, а требају нам и везни и крилни играч и то морамо завршити до прве утакмице.- изјавио је Лалатовић.zreb 2