ING Software
ING Software

Вести

dfltweb1.onamae.com – このドメインはお名前.comで取得されています。

このドメインは、お名前.comで取得されています。

ЛАЛАТОВИЋ: ПУН ЧАИР, МОЋАН РАДНИЧКИ

skola 10

Европа се враћа у Ниш!

После три и по деценије чекања, Раднички ће ове опет заиграти у међународном такмичењу, јер ће у четвртак у 21 час дочекати малтешку Гзиру, у првој утакмици првог кола квалификација за Лигу Европе.

Интересовање навијача је велико, пред билетарницом Спортског центра Цаир формирају се и редови и очекује се с правом да нишки стадион буде добро испуњен. Можда и пун.

Тренер Радничког Ненад Лалатовић позвао је у понедељак присталице да дођу на утакмицу и да подрже његову екипу против гостију.

-Гзира је квалитетан противник, легија странаца, екипа која две године игра заједно, уигран је тим, уигранији од нас, али то не мора ништа да значи. Верујем, очекујем подршку навијача јер ће нам бити неопходна да бисмо били моћан Раднички. Само тако можемо да победимо- рекао је Лалатовић Т

ренер Радничког је рекао да су припреме (одрађене у Словенији) добро прошле, а да му је жао због изостанка повређеног Синише Бабића, на кога неће моћи да рачуна још три недеље.

Потребно му је још једно појачање, на месту полушпица.

-Много играча је отишло, тако да је морало много њих да се доведе. Дошли су добри и квалитетни, али ме брине јер је то нов тим, треба времена да се уигра и да то изгледа онако како ја желим- казао је Лалатовић.

Раднички је бележио добре резултате током припрема, а Лалатовић је навео да то није најбитније, већ игра, којом још није потпуно задовољан.

Времена за додатни рад до утакмице ипак нема превише. Време је за почетак сезоне 2018/19 и повратак Европе у Ниш .