ING Software
ING Software

Vesti

dfltweb1.onamae.com – このドメインはお名前.comで取得されています。

このドメインは、お名前.comで取得されています。

LALATOVIĆ: PUN ČAIR, MOĆAN RADNIČKI

skola 10

Evropa se vraća u Niš!

Posle tri i po decenije čekanja, Radnički će ove opet zaigrati u međunarodnom takmičenju, jer će u četvrtak u 21 čas dočekati maltešku Gziru, u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Interesovanje navijača je veliko, pred biletarnicom Sportskog centra Cair formiraju se i redovi i očekuje se s pravom da niški stadion bude dobro ispunjen. Možda i pun.

Trener Radničkog Nenad Lalatović pozvao je u ponedeljak pristalice da dođu na utakmicu i da podrže njegovu ekipu protiv gostiju.

-Gzira je kvalitetan protivnik, legija stranaca, ekipa koja dve godine igra zajedno, uigran je tim, uigraniji od nas, ali to ne mora ništa da znači. Verujem, očekujem podršku navijača jer će nam biti neophodna da bismo bili moćan Radnički. Samo tako možemo da pobedimo- rekao je Lalatović T

rener Radničkog je rekao da su pripreme (odrađene u Sloveniji) dobro prošle, a da mu je žao zbog izostanka povređenog Siniše Babića, na koga neće moći da računa još tri nedelje.

Potrebno mu je još jedno pojačanje, na mestu polušpica.

-Mnogo igrača je otišlo, tako da je moralo mnogo njih da se dovede. Došli su dobri i kvalitetni, ali me brine jer je to nov tim, treba vremena da se uigra i da to izgleda onako kako ja želim- kazao je Lalatović.

Radnički je beležio dobre rezultate tokom priprema, a Lalatović je naveo da to nije najbitnije, već igra, kojom još nije potpuno zadovoljan.

Vremena za dodatni rad do utakmice ipak nema previše. Vreme je za početak sezone 2018/19 i povratak Evrope u Niš .