ING Software
ING Software

Вести

dfltweb1.onamae.com – このドメインはお名前.comで取得されています。

このドメインは、お名前.comで取得されています。

СТАНИСАВЉЕВИЋ: ЈЕДВА ЧЕКАМО 12. ЈУЛ

stanisavljevic

Фудбалери Радничког из Ниша налазе се на припремама у Термама Чатеж у Словенији, где ређају победу за победом. Нишлије су у три контролна меча савладале Кршко, Горицу и Работнички, а од тријумфа више радују одличне игре изабраника Ненада Лалатовића, које делују обећавајуће пред европски деби 12. јула на стадиону Чаир .

Александар Станисављевић један је од фудбалера који знају шта значи играти европске мечеве, али и како је радити под командом Ненада Лалатовића.

Припреме иду одлично. Радују нас победе али још важније од тога јесте подизање физичке спреме. У том сегменту доста смо се побољшали. Нови тренер доста пажње придаје том аспекту и мислим да ће Раднички бити екипа коју ће бити веома тешко надтрчати у наредном првенству- рекао је Станисављевић.

Екипи су се у овом прелазном року прикључили Нермин Хаскић, Ђорђе Црномарковић, Тарас Бондаренко, Радован Панков, Александар Тодоровски и Сладан Никодијевић, али је и остала окосница тима из прошле сезоне.

Добро је што су дошли нови играчи јер је сезона са првенством, Купом и Европом јако дуга и сваки фудбалер је битан шраф у машинерији која треба да изгура те напоре са максималним залагањем- казао је офанзивни везиста.

Станисављевић ће у Радничком поново имати прилику да сарађује са Панковом (саиграчем из Војводине) и Црномарковићем (саиграчем из Доњег Срема).

Несумњиво доста олакшавајућа ситуација је што имам у тиму играче са којима сам раније већ играо. Добро смо се слагали на терену раније, а не видим разлога да тако не буде поново. Драго ми је што су момци дошли у Раднички и заиста очекујем да се то поверење које имамо једни у друге покаже и на терену- објаснио је Станисављевић.

Показало се да је била добра одлука да Астерас Триполис замениш Радничким?

Да, нема сумње да је то била добра одлука. Направили смо велики успех, увели Раднички у Европу после 35 година. Верујте ми, сви у екипи једва чекамо 12. јул, ту прву утакмицу у Европи. Све време током ових припрема спремамо се баш за то. Не размишљамо много о противнику у другом колу, битно нам је прво да прођемо прво коло, идемо корак по корак- закључио је Станисављевић.