ING Software
ING Software

Vesti

dfltweb1.onamae.com – このドメインはお名前.comで取得されています。

このドメインは、お名前.comで取得されています。

STANISAVLJEVIĆ: JEDVA ČEKAMO 12. JUL

stanisavljevic

Fudbaleri Radničkog iz Niša nalaze se na pripremama u Termama Čatež u Sloveniji, gde ređaju pobedu za pobedom. Nišlije su u tri kontrolna meča savladale Krško, Goricu i Rabotnički, a od trijumfa više raduju odlične igre izabranika Nenada Lalatovića, koje deluju obećavajuće pred evropski debi 12. jula na stadionu Čair .

Aleksandar Stanisavljević jedan je od fudbalera koji znaju šta znači igrati evropske mečeve, ali i kako je raditi pod komandom Nenada Lalatovića.

Pripreme idu odlično. Raduju nas pobede ali još važnije od toga jeste podizanje fizičke spreme. U tom segmentu dosta smo se poboljšali. Novi trener dosta pažnje pridaje tom aspektu i mislim da će Radnički biti ekipa koju će biti veoma teško nadtrčati u narednom prvenstvu- rekao je Stanisavljević.

Ekipi su se u ovom prelaznom roku priključili Nermin Haskić, Đorđe Crnomarković, Taras Bondarenko, Radovan Pankov, Aleksandar Todorovski i Sladan Nikodijević, ali je i ostala okosnica tima iz prošle sezone.

Dobro je što su došli novi igrači jer je sezona sa prvenstvom, Kupom i Evropom jako duga i svaki fudbaler je bitan šraf u mašineriji koja treba da izgura te napore sa maksimalnim zalaganjem- kazao je ofanzivni vezista.

Stanisavljević će u Radničkom ponovo imati priliku da sarađuje sa Pankovom (saigračem iz Vojvodine) i Crnomarkovićem (saigračem iz Donjeg Srema).

Nesumnjivo dosta olakšavajuća situacija je što imam u timu igrače sa kojima sam ranije već igrao. Dobro smo se slagali na terenu ranije, a ne vidim razloga da tako ne bude ponovo. Drago mi je što su momci došli u Radnički i zaista očekujem da se to poverenje koje imamo jedni u druge pokaže i na terenu- objasnio je Stanisavljević.

Pokazalo se da je bila dobra odluka da Asteras Tripolis zameniš Radničkim?

Da, nema sumnje da je to bila dobra odluka. Napravili smo veliki uspeh, uveli Radnički u Evropu posle 35 godina. Verujte mi, svi u ekipi jedva čekamo 12. jul, tu prvu utakmicu u Evropi. Sve vreme tokom ovih priprema spremamo se baš za to. Ne razmišljamo mnogo o protivniku u drugom kolu, bitno nam je prvo da prođemo prvo kolo, idemo korak po korak- zaključio je Stanisavljević.