ING Software
ING Software

Vesti

CRNOMARKOVIĆ: VERUJEMO U PROLAZ

Radnicki - Gzira 07

Osvojena bitka ne znači i dobijeni rat. Tome se nadaju fudbaleri Radničkog, ali i svi ljubitelji fudbala na jugu Srbije.

Fudbalska groznica ponovo trese Niš, ovoga puta protivnik je Makabi.

Povratnik u tim nakon povrede Đorđe Crnomarković duboko veruje da će Radnički slaviti i nada se prolazu dalje.

- Prvi meč izgubili smo sa 2:0, mislim da je konačan rezultat bio previsok. Imamo šansu da u Nišu pokažemo šta i koliko umemo. Igramo na našem stadionu, po prijatnoj temperaturi. Biće to tvrda utakmica sa visokim tempom-kazao je stameni štoper Nišlija.

Navijači u Nišu duboko veruju u prolaz u treću rundu kvalifikacjia za Ligu Evrope, a entuzijazam nije zaobišao ni fudbalere.

- Svaki dan pričamo o tome.mi smo svi ubeđeni da ćemo pobediti. Najbitnije je da ih otvorimo i u prvih pola sata damo jedan gol. Nama je jako značajna podrška Meraklija. Na krilima njihove podrške nismo stali ni nakon 4:0 protiv Gzire. Nadam se da će nam njihova podrška pomoći da još jednom zabeležimo pozitivan rezultat- samouvereno poručuje Crnomarković.

Radnički u ovaj meč ulazi dosta jači. Sa „bolovanja“ se vraćaju Đorđe Crnomarković i Nermin Haskić, a suspenziju za UEFA takmičenja odradio je Nikola Aksentijević.

- Najbitnije je da smo se oporavili. Šef odlučuje ko će da igra- završio je Crnomarković.