ING Software
ING Software

Вести

dfltweb1.onamae.com – このドメインはお名前.comで取得されています。

このドメインは、お名前.comで取得されています。

ЛАЛАТОВИЋ: У НИШУ УВЕК НА ПОБЕДУ

lala pred napredak

Фудбалери Радничког у суботу од 20 часова дочекују Напредак, у сусрету шестог кола Суперлиге Србије.

Изабраници Ненада Лалатовића одлично су стартовали у новој сезони Суперлиге Србије.

Нишки тим након пет одиграних кола има 12 бодова на свом конту и налази се на деоби прве позиције на табели са Црвеном звездом, која има меч мање.

Раднички ће низ успешних резултата покушати да настави и у шестом колу, у којем на Чаир стиже увек неугодни крушевачки Напредак.

Шеф стручног штаба нашег клуба Ненад Лалатовић је на редовној конференцији за новинаре истакао да је оптимиста пред овај дуел.

-Од када је почело првенство, долази нам најозбиљнији противник. Екипа коју респектујем, коју сам тренирао. Јако организован клуб. Тим који, сигуран сам и убеђен у то, заслужује да буде међу четири, пет првих на табели. Али, као што увек понављам, мене име противника не занима. Ми у Нишу увек идемо на победу. Тако ће бити и овог пута, иако морамо да будемо јако обазриви, јер Напредак има опасне крилне играче, офанзивне бекове, искусан везни ред, убојитог нападача. Али, јак тим има и Раднички. Никога се не плашимо, показали смо и против Спартака ко смо и шта смо. Тачно је да нам је тада баш све полазило за ногом, надам се да ће тако бити и сада и да ћемо успети да останемо на тренутној позицји. Та деоба првог места нас не оптерећује, не залуђујемо се да можемо да будемо прваци. Свесни смо колико је то тешко, али желимо да потврдимо да смо међу прве три екипе у земљи и да поново изађемо у Европу- рекао је Ненад Лалатовић, а онда се дотакао кадровске ситуације и новајлија у екипи Уроша Дамњановића и Марка Митровића.

-Они су ту, тренирају са нама, могу да рачунам на њих, али незгодно је то што нису прошли припреме са нама. Најреалније је да ће њих двојица у пуном такмичарском ритму бити средином септембра, када се заврши пауза због обавеза репрезентације. Синиша Бабић добро тренира и ускоро ће моћи да одговори свим задацима и он ће бити велико појачање за нас. Лазар Ранђеловић и Риота Нома имају лакше повреде и видећемо хоће ли бити у постави против Напретка- казао је Лалатовић.

Карте за овај сусрет продаваће се на дан утакмице по стандардним ценама: 150 динара за јужну трибину, 300 динара за источну и западну, док је за место у ложи потребно издвојити 1.500 динара.