ING Software
ING Software

Вести

dfltweb1.onamae.com – このドメインはお名前.comで取得されています。

このドメインは、お名前.comで取得されています。

ЛАЗАР РАНЂЕЛОВИЋ У ОЛИМПИЈАКОСУ

vs proleter 1

Фудбалски клуб Раднички финализовао је договор са Олимпијакосом да 21-годишњи фудбалер Лазар Ранђеловић настави каријеру у најтрофејнијем грчком клубу.

Тиме је исписана и једна нова страница клупске историје, јер се први пут догодило да играч који је поникао и развио се као фудбалер на југу Србије директно настави каријеру у једном од најбољих европских клубова.

Упркос великом интересовању клубова из наше земље за Ранђеловића, ФК Раднички након дугих и исцрпних преговора дошао је до договора око трансфера Ранђеловица у Олимпијакос.

Велико интересовање домаћих и иностраних клубова за фудбалере Радничког, као и трансфер Ранђеловића у Олимпијакос, велико је признање на досадашњем труду који је уложио менаџмент клуба и први човек Радничког Ивица Тончев како би нишки тим постао европски.

Овим се наставља са ранијим плановима стварања квалитетног Радничког на дуже стазе и прављења базе за развој фудбала на југу Србије.

У складу са тим, менаџмент Радничког је кренуо са озбиљним реструктуирањем Омладинске школе, како би се у будућности остварила визија јаког Радничког.

Иначе, Ранђеловић је недавно добио позив селектора младе фудбалске репрезентације Србије Горана Ђоровића и налази се на списку играча на које рачуна за предстојеће мечеве квалификација за Европско првенство.

Ранђеловић је своју фудбалску каријеру започео у родном Лесковцу, где је наступао у млађим категоријама локалне Слоге, затим 2015. прелази у српсколигашки клуб Јединство из Бошњаца и Радан из Лебана. Почетком 2017. Године Ранђеловић је после успешне пробе потписао свој први професионални уговор са ФК Раднички.

Након тога, уступљен је прволигашу Динаму из Врања, за који је забележио 26 лигашких наступа и 9 погодака, доприневши на тај начин пласману Динама у највиши степен фудбалског такмичења у Србији.

На старту текуће сезоне у Суперлиги Србије Ранђеловић се изборио за статус првотимца, уписао пет наступа и постигао један гол. У европским такмичењима у утакмици квалификација за Лигу Европе против Макабија.