ФК РАДНИЧКИ

МАРКЕТИНГ

Важно нам је да будемо лидери у спорту! Важно нам је да код омладине развијемо такмичарски дух и жељу да буду најбољи! Важна нам је промоција здравог начина живота! Важно нам је да нас препознају!

Један од круцијалних планова, поред постизања најбољих резултата и циља да будемо међу најбољим фудбалским клубовима у Србији, али и Европи, је пре свега препознатљивост бренда ФК Раднички.

Бренд постоји од давне 1923. Са растом и развојем клуба, развијао се и однос према маркетингу, уобличавао и пратио савремене трендове али притом чувајући дух и обличје иницијалног обележја.

Низом акција кроз промоцију бренда клуба желимо да укажемо на важност бављења спортом, пре свега у локалној заједници. То се огледа кроз мноштво дружења са основцима, средњошколцима, децом са посебним потребама, али и кроз учешћа у низу хуманитарних и друштвено одговорних акција којима смо се придружили.

Свакодневно истражујемо потребе кроз креирање циљева, а у сврху још боље промоције нашег клуба, како кроз директне сусрете са нашим навијачима, тако и кроз дигитални маркетинг.

Мисија нам је да ускладимо амбиције и циљеве спортског и маркетинг сектора ФК Раднички и постанемо још препознатљивији кроз спортске резултате и кроз бренд клуба.

ДРЕС ФК РАДНИЧКИ МОЖЕ СЕ КУПИТИ У ПРОДАВНИЦАМА "ЂАК СПОРТА" !Информације о акредитацији новинара и формулар за акредитовање можете преузети овде. Пријаве можете слати на e-mail: prsluzba@fkradnickinis.rs.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИЈЕ

Адреса:Градски стадион Чаир
9. бригаде ББ 18000 Ниш

Телефон / факс:+381 18 527 259

Е-пошта:office@fkradnickinis.rs

резервација карата

резервишите вашу карту!

Пoсетите сајт и резервишите карту за ваш омиљени клуб

Ticketline

званична брошура клуба

преузмите нашу званичну брошуру

Сазнајте информације о клубу!

Брошура

ГЛАВНИ СПОНЗОРИ

МЕДИЈСКИ ПАРТНЕРИ

СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ