ФК РАДНИЧКИ

03.02.2019

ПОРАЗ ОД ЧАЈКЕ, ЛАЛАТОВИЋ ОДМОРИО ПРВОТИМЦЕ ЗА РУБИН

ИЗВЕШТАЈ

Фудбалери Радничког поражени су од руске Чајке са 1:0, у контролном мечу који је одигран у турском Белеку.

Шеф стручног штаба Радничког Ненад Лалатовић је након победе против првака Словачке Спартака из Трнаве (2:1) одлучио да Чајки супростави екипу састављену од играча који нису наступали на тој утакмици, а они нису успели да избегну пораз од првопласираног тима јужне дивизије трећег по рангу такмичења у Русији.

За нишки тим су у овом дуелу наступили:  Булајић, Ћирковић, Марко Петровић, Алекса Јовановић, Живковић, Нома, Стојановић, Петар Ристић, Крстић, Александар Јовановић и Никодијевић. Шансу су у другом полувремену добили Бондаренко и Петар Петровић.

 

-Ово је ипак била прејака утакмица за наше младе играче, који су чинили већину прве поставе. Желео сам да им укажем шансу против једне тврде екипе и нисам незадовољан оним што сам видео. Играло се оштро и са пуно дуела, наш капитен Александар Јовановић  зарадио је озбиљну повреду вилице и у таквим околностима су се Руси боље снашли. Носиоце игре сам одлучио да одморим и нисам хтео да их убацујем у другом полувремену и тако ризикујем неку повреду, јер је меч заиста био прегруб. За два дана нас очекује меч против Рубина из Казања и ту ћу свакако извести најјачи могући састав. Ми смо пре неки дан победили учесника Лиге Европе Спартак из Трнаве, а Рубин је још атрактивнији ривал, јер је у питању тим са годишњим буџетом од преко 60 милиона евра. Утакмица са таквом екипом је велики изазоц за нас и то ће нам бити најбоља могућа провера пред наставак сезоне. Иначе, припреме у Белеку одвијају се по плану, радимо у сјајним условима и заиста сам поносан на начин на који моји играчи испуњавају све задатке које пред њих поставим- изјавио је тренер Радничког Ненад Лалатовић.

Раднички ће последњи меч на припремама у Турској одиграти 5. фебруара против члана руске Премијер лиге Рубина из Казања, који је свакако најзвучније име од свих досадашњих противника.

 

КОМЕНТАРИ 0

Сва поља су обавезна.

резервација карата

резервишите вашу карту!

Пoсетите сајт и резервишите карту за ваш омиљени клуб

Ticketline

званична брошура клуба

преузмите нашу званичну брошуру

Сазнајте информације о клубу!

Брошура

ГЛАВНИ СПОНЗОРИ

МЕДИЈСКИ ПАРТНЕРИ

СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ