ФК РАДНИЧКИ

04.06.2019

ЛАЛАТОВИЋ ОСТАЈЕ ТРЕНЕР РАДНИЧКОГ

НАЈВАЖНИЈЕ

Први човек Фудбалског клуба Раднички Ивица Тончев вечерас је обрадовао навијаче нишког тима, пошто је договорио наставак сарадње са тренером Ненадом Лалатовићем.

Досадашњи шеф стручног штаба Радничког остаће на тој функцији и наредне сезоне и у јулу ће поново повести екипу у квалификације за Лигу Европе.

Упркос писањима појединих медија да се Раднички „распада„ и да се на Чаиру спрема „егзодус“, навијачи Радничког добили су лепе вести.

Амбиције првог човека Радничког Ивице Тончева су да клуб наредне сезоне направи корак даље у односу на претходну и у прилог томе иде и одлука да се настави сарадња између са Ненадом Лалатовићем. Уместо „егзодуса“ Раднички ће од сутра кренути са прављењем озбиљног тима, у складу са амбицијама председника Тончева и тренера Лалатовића.

-Наставак сарадње са Ненадом Лалатовићем значи да од сутра крећемо са озбиљним припремама за освајање трофеја следеће сезоне, а клуб ће се концентрисати и на високе домете у квалификацијама за Лигу Европе-  рекао је Ивица Тончев и најавио да у наредним данима следи долазак озбиљних фудбалских имена на стадион Чаир.

У претходној сезони фудбалери Радничког предвођени Лалатовићем исписали су историју клуба и оборили многе рекорде, укључујући и 13 победа у низу. Стекли су звање вицешампиона државе, раздвојивши на табели Црвену звезду и Партизан.

 

КОМЕНТАРИ 0

Сва поља су обавезна.

резервација карата

резервишите вашу карту!

Пoсетите сајт и резервишите карту за ваш омиљени клуб

Ticketline

званична брошура клуба

преузмите нашу званичну брошуру

Сазнајте информације о клубу!

Брошура

ГЛАВНИ СПОНЗОРИ

МЕДИЈСКИ ПАРТНЕРИ

СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ