ФК РАДНИЧКИ

06.06.2019

ЛАЛАТОВИЋ ПРОЗИВА 10. ЈУНА

НАЈВАЖНИЈЕ

Припреме за нову сезону фудбалери нишког Радничког почеће у понедељак 10. јуна.

Прозивку ће у 10 часова на стадиону Чаир извршити шеф стручног штаба Ненад Лалатовић, који је пре два дана постигао договор са првим човеком Радничког Ивицом Тончевом, па ће предводити нишки тим и наредне сезоне.

Раднички ће прву такмичарску утакмицу одиграти већ 11. јула у првом колу квалификација за Лигу Европе, а име противника сазнаће 19. јуна, када је на програму жреб у Ниону.

Нишлије су прошле сезоне оствариле историјске резултате. По први пут су стекле статус вицешампиона државе и пообарале све могуће клупске рекорде у националном шампионату, а према речима Тончева и Лалатовића лествица ће у наредној сезони бити подигнута, јер ће се напасти један од домаћих трофеја и што бољи резултат у Европи.

Пред Лалатовићем је велики задатак у наредном периоду, пошто ће морати да уигра нову екипу у року од месец дана, али он је током тренерске каријере показао да се одлично сналази у таквим ситуацијама.  Ивица Тончев је најавио долазак озбиљних фудбалских имена у Раднички у најкраћем могућем року, а они ће одменити играче попут Дринчића, Грбића, Панкова, Ранђеловића и Ристића, који су напустили Ниш. На Чаир је већ стигао Милан Макарић из ОФК Бачке, а у наредним данима очекују се конкретни потези Радничког у овом прелазном року.

КОМЕНТАРИ 1

Сва поља су обавезна.

Veljko Mitić

Dole pise Pavkova ???

резервација карата

резервишите вашу карту!

Пoсетите сајт и резервишите карту за ваш омиљени клуб

Ticketline

званична брошура клуба

преузмите нашу званичну брошуру

Сазнајте информације о клубу!

Брошура

ГЛАВНИ СПОНЗОРИ

МЕДИЈСКИ ПАРТНЕРИ

СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ