ФК РАДНИЧКИ

13.07.2019

Тончев: Нећу кукавице

НАЈВАЖНИЈЕ

(ЖУРНАЛ)

Неочекивани пораз Радничког у Естонији никога није оставио равнодушним

Нема успеха када фудбал играју кукавице

Први човек Радничког Ивица Тончев разочаран је после пораза његовог тима од Флоре са 2:0 у првој утакмици првог кола квалификација за Лигу Европе. Он је истакао да је дубоко веровао фудбалерима које је клуб ангажовао овог лета и онима који су остали на Чаиру после завршетка претходне сезоне. После бурне и непроспаване ноћи није крио незадовољство.

-Ово је била права катастрофа... И од игре и од понашања на терену. Као да су наши играчи били туристи на излету, као да резултат није важан, као да ће голови и победе падати с неба. Тако су играли. Нисмо добили ни један дуел у ваздуху, а дозвољавали смо противничким играчима да се поигравају са нама. Нисмо створили ни једну праву шансу за гол, ни једну акцију није извела наша екипа коју би смо запамтили. Све је била чиста импровизација и немо.

Застао је Тонев у разгову накратком а онд наставио:

-Неки од фудбалера се заваравају да ћемо их и даље толерисати... Верујте да ћемо се брзо некима од њих захвалити и ослобити их било каквих обавеза према Радничком. Хоћу борце на свакој утакмици, желим максимално залагање против сваког противника и ко то не може да схвати или да испуни прекинућемо сарадњу. Нашем клубу који има велике и високе, али тврдим реалне амбиције, наравно ни мени и целом руководству, нису потребне кукавице и они који су веома јаки на причама. Доста ми је празних и дефинитивно неубедљивих прича, а на терену је учинак раван нули, када тих наводно великих фудбалских зналаца нигде у игри нема. И, то посебно истичем, нека се нико од наших фудбалера не заноси мишљу да ће играти његово име или претходна каријера. Није нам потребно бусање у груди, нису нам потребни хвалоспеви о појединцима, и о играчима и тренерима. Нама треба рад и конкретан учинак на терену. Сви фудбалери непрестано причају како су обасути понудама, да их јуре клубови из иностранства... Како они мисле да ће им се више веровати када су једну овакву прилику у Естонији и да се покажу и да се докажу на интернационалној сцени да су много вредни и да се неко отима о њих, за само 90 минута прокоцкали својим незалагањем и неубедљивом игром. Зар се тако репрезентују клуб, град и држава, запитао се огорчени Ивица Тончев.

 

КОМЕНТАРИ 1

Сва поља су обавезна.

Зоран Димитријевић

Помаже Бог ! Не знам да ли је могуће да првенство почне раније , једно 3 - 4 кола !? Ако " живите " од продаје играча онда бар нешто ... Иначе,мерак ми кад видим београђани поза нас ! Ај држте се данас,види се да имате квалитет скривени! Свако добро!

резервација карата

резервишите вашу карту!

Пoсетите сајт и резервишите карту за ваш омиљени клуб

Ticketline

званична брошура клуба

преузмите нашу званичну брошуру

Сазнајте информације о клубу!

Брошура

ГЛАВНИ СПОНЗОРИ

МЕДИЈСКИ ПАРТНЕРИ

СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ