ФК РАДНИЧКИ

23.07.2019

ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ НЕЋЕ САСТАВЉАТИ ТИМ РАДНИЧКОГ

НАЈВАЖНИЈЕ

Због учесталих негативних натписа о ФК Раднички подсетили бисмо спортску јавност да је наш клуб до сада увек био транспарентан.

Када је реч о критикама, никада нисмо бежали од њих, већ смо први говорили о ономе шта морамо да променимо у клуб како бисмо унапредили услове у којима радимо. У сваком случају, друштвене мреже неће састављати први тим Радничког. У томе неће учествовати ни поједини сајтови који све што се уради у клубу намерно стављају у негативни контекст како би оправдали своје постојање, не марећи за чињенице.

Што се тиче нашег играча Нермина Хаскића, већ је раније више пута речено да је имао проблема са повредом и да је почео да тренира, што је најбитније.

Такође, није тајна, ма како то неко представљао, јер је исто више пута речено, да ако стигне адекватна понуда за Хаскића, да ће он бити продат.

 У вези Петра Петровића, клуб је одлучио, што је његово право, да он не задовољава критеријуме за наставак сарадње и зато је наставио каријеру ван Радничког.

Као што је и раније саопштено, убудуће ће се прекинути свака сарадња са свима онима који не испуњавају критеријуме клуба.

КОМЕНТАРИ 1

Сва поља су обавезна.

Mераклија, Република Српска

Ко је могао да одлучи, ако није било тренера? Код Лалатовића је често улазио у онако јакој конкуренцији. Један од најбољих у 1 на 1. Ту је нешто друго по среди !!!

резервација карата

резервишите вашу карту!

Пoсетите сајт и резервишите карту за ваш омиљени клуб

Ticketline

званична брошура клуба

преузмите нашу званичну брошуру

Сазнајте информације о клубу!

Брошура

ГЛАВНИ СПОНЗОРИ

МЕДИЈСКИ ПАРТНЕРИ

СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ