ФК РАДНИЧКИ

09.08.2019

КРУНИЋ: ЦИЉ ЈЕ ПОБЕДА, АЛИ МОРАМО БОЉЕ

КОНФЕРЕНЦИЈА

Фудбалери Радничког у суботу од 20 часова дочекују Вожовац, у утакмици 4. кола Суперлиге Србије.

Нишки тим је у уводна три кола уписао две победе и пораз, док је Вождовац одиграо један меч мање и забележио реми и пораз.

Дуел на стадиону Чаир је на редовној конференији за медије најавио шеф стручног штаба Радничког Симо Крунић.

-Ниједна утакмица у овој лиги није лака, а ми смо у то најбоље могли да се уверимо у прошлом колу против Јавора код куће. Сада нам долази Вождовац који је неугодан тим. Читао сам у новинама претходних дана да они имају неких кадровских проблема, да су се захвалили на сарадњи неким играчима и да ће овде доћи у измењеном саставу у односу на онај у којем су наступили у претходне две утакмице. Али нас те ствари не треба да интересују. Треба да будемо скоцентрисани и у сваком случају бољи него што смо били у дуелу са Јавором. Тај меч је показао да све екипе у нашој лиги играју добар фудбал и да нико не сме да се потцени. Са великом муком смо успели да их победимо и са тим размишљањем дочекујемо овај сусрет са Вождовцем. Морамо много више да дамо у свим елементима игре да би дошли до жељеног резултата, а то је победа. Нисам задовољан како смо играли против Јавора и претходну седмицу сам искористио да променим приступ код играча. Од првог минута морамо бити фокусирани и то је основни предуслов да будемо бољи него до сада. Потребно је више трчања, јер неки наши играчи током утакмица упадају у евидентну кризу. Даћемо све од себе да се нашој публици сада представимо у пуно бољем светлу и да уз  њихову подршку дођемо до циља. Још један тријумф би нас довео у веома добру позицију после четири одиграна кола и морамо учинити све што је потребно да до њега и дођемо- рекао је Крунић.

Тренер Радничког се потом осврнуо и на кадровску ситуацију у свом тиму.

-Чумић и Нома су повређени и на њих двојицу сигурно не могу да рачунам. У односу на утакмицу са Јавором, почеће Филип Кнежевић уместо Чумића, а постоји велика вероватноћа да ће се у прву поставу после лакше повреде вратити капитен Саша Стојановић. Хаскић ће бити на клупи, пошто још увек није спреман за свих 90 минута. У сваком случају која год постава да изађе, циљ је јасан. Треба да будемо агресивни, да стварамо више шанси, да јаче притискамо противничку задњу линију и уколико то одрадимо како треба, три бода не би смела да изостану- завршио је Крунић.

Главни судија овог сусрета биће Срђан Јовановић.

Улазнице за овај сусрет продају се на билетарници испред хале Чаир. Карта за јужну трибину кошта 150 динара, а за источну и западну потребно је издвојити 300 динара.

КОМЕНТАРИ 0

Сва поља су обавезна.

резервација карата

резервишите вашу карту!

Пoсетите сајт и резервишите карту за ваш омиљени клуб

Ticketline

званична брошура клуба

преузмите нашу званичну брошуру

Сазнајте информације о клубу!

Брошура

ГЛАВНИ СПОНЗОРИ

МЕДИЈСКИ ПАРТНЕРИ

СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ