ФК РАДНИЧКИ

11.08.2019

Пријатељство изнад ривалства!

НАЈВАЖНИЈЕ

Фудбалска игра поново је укрстила пут одличним чуварима мреже. Голмани Радничког Марко Кнежевић и Никола Петровић разбијају све предрасуде које владају о односима голмана унутар једног тима. После дванаест година путеви добрих пријатеља укрстили су се у Нишу, а уместо ривалства их краси велико пријатељство. 

- Били смо колеге у Телеоптику, ко год да је бранио имао је подршку оног другог. Путеви су нас довели у Ниш. Године су прошле, а оно што није јесте пријатељство које гајимо. Нема ривалства, пружамо сваког дана подршку један другоме. Свакодневно делимо искуства и пружамо огромну подршку један другоме - истиче Кнежевић. 

Сезону је на голу почео Никола Петровић, потом је прилику да стане међу стативе добио и Марко Кнежевић. Голмани Радничког једни су од ретких који могу да се похвале и тиме да су цимери у карантину.

- Као што је Марко рекао, све је почело у Телеоптику. Борили смо се за своје позиције, али је ривалство израсло у другарство, како на терену, тако и ван њега. После тога смо остали у контакту као да смо у истом клубу, одржавали смо контакт и виђали се кад год су обавезе то дозвољавале - рекао је Петровић. 

Раднички је одувек имао одличне чуваре мреже, породична атмосфера увек је владала међу њима, али ретко који клуб може да се похвали да међу његовим голманима влада овакво пријатељство. 

А. Илић.

КОМЕНТАРИ 0

Сва поља су обавезна.

резервација карата

резервишите вашу карту!

Пoсетите сајт и резервишите карту за ваш омиљени клуб

Ticketline

званична брошура клуба

преузмите нашу званичну брошуру

Сазнајте информације о клубу!

Брошура

ГЛАВНИ СПОНЗОРИ

МЕДИЈСКИ ПАРТНЕРИ

СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ