ФК РАДНИЧКИ

19.08.2019

КРУНИЋ ВИШЕ НИЈЕ ТРЕНЕР РАДНИЧКОГ

НАЈВАЖНИЈЕ

Управни одбор Фудбалског клуба Раднички одлучио је данас да споразумно раскине уговор о сарадњи са стручним штабом на челу са Симом Крунићем.

Руководство вицешампиона Србије није задовољно оним што је приказано у досадашњемделу сезоне, а пре свега начином игре, који није у складу са традиционалним офанзивним стилом Радничког.

Клуб је већ озбиљно приступио проналажењу адекватног кадровског решења, које ће одговорити изазовима који су пред Радничким.

Више пута у прошлости истакнуто је да руководство Радничког захтева од стручног и играчког кадра да на терену у сваком тренутку искажу максимално залагање и играју на “гол више” .

Уколико нису спремни да покажу оно што се од њих зражи и на најбољи начин одговоре амбицијама које клуб богате традиције какав је Раднички гаји,  спремни смо да променимо све оне који нису дорасли да одговоре тим изазовима.

КОМЕНТАРИ 3

Сва поља су обавезна.

Marko dimitrijević

Dal se zna ko je novi trener radničkog

Čika Miša

Ja!

joca simonovic

Nemogu da shvatim da neko sa novim igrackim kadrom i trenerom preko noci bude Radnicki iz prosle sezone. Nego G.Toncev je taj koji daje pare i kroji sudbinu Radnickog. Mislim da ovo sto sad radi je pravi promasaj. Kamo srece ako se ovako radi da budemo u prvih osam.

резервација карата

резервишите вашу карту!

Пoсетите сајт и резервишите карту за ваш омиљени клуб

Ticketline

званична брошура клуба

преузмите нашу званичну брошуру

Сазнајте информације о клубу!

Брошура

ГЛАВНИ СПОНЗОРИ

МЕДИЈСКИ ПАРТНЕРИ

СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ