ФК РАДНИЧКИ

03.10.2019

РАДНИЧКИ НАСТАВИО ДА УЛАЖЕ У БУДУЋНОСТ

НАЈВАЖНИЈЕ

Фудбалски клуб Раднички Ниш наставио је са потписивањем стипендијских уговора са талентованим играчима из своје школе фудбала.

Последњи у низу фудбалера који су потписали ове уговоре су чланови кадетске селекције Данијел Ранђелов, Милош Здравковић и Лука Пауновић, сви рођени 2003. године.

Ранђелов је стандардни кадетски репрезентативац Србије и капитен кадетске селекције Радничког. Игра на позицији нападача, сналази се подједнако добро и као централни и као крилни играч навале, и красе га изузетна брзина, разноврстан дриблинг и осећај за гол. Такође, доминира у скок игри.

Здравковић покрива  позицију десног бека и десног спољног играча, а може да одговори на задатке  и као централни дефанзивац. Његову игру одликује сигурност у фази одбране, изузетан центаршут, као и подједнак значај у игри и у фази одбране и у нападу. Такође је члан кадетске репрезентације Србије.

Пауновић је задњи везни играч, који својим партијама приказује квалитете који красе доста искусније играче на његовој позицији.  Сигурност и доминација у фази одбране, где врло успешно неутралише противничке нападе, као и одличан пас и преглед игре, којима развија контранападе само су неки од његових квалитета.

Кадети Радничког свој квалитет ове сезоне показују и наступима у Кадетској Лиги Србије, где након девет одиграних кола заузимају место у самом врху табеле и само су на три бода мање од лидера Црвене Звезде. 

Раднички ће и у наредном периоду наставити да подстиче младе играче потписивањем уговора, а циљ је задржавање талената на Чаиру, који ће у наредном периоду чинити окосницу првог тима. Овакви потези су у потпуности у складу са најавама првог човека клуба Ивице Тончева, који стално истиче да Раднички треба да се окрене сопственој фудбалској школи и стварању окоснице тима од најталентованијих играча са југоситока Србије. Милош Здравковић је рођен у Књажевцу, а Лука Пауновић у Лесковцу, а на окупу су у екипи Радничког већ три сезоне. Стипендисти ће постепено бити прикључивани првом тиму, како би им се пружила шанса да се што брже и квалитетније развијају и наметну за сениорска такмичења

 

КОМЕНТАРИ 0

Сва поља су обавезна.

резервација карата

резервишите вашу карту!

Пoсетите сајт и резервишите карту за ваш омиљени клуб

Ticketline

званична брошура клуба

преузмите нашу званичну брошуру

Сазнајте информације о клубу!

Брошура

ГЛАВНИ СПОНЗОРИ

МЕДИЈСКИ ПАРТНЕРИ

СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ