ФК РАДНИЧКИ

04.10.2019

КОСАНОВИЋ: ПОБЕДА У ШАПЦУ БИ НАМ ПУНО ЗНАЧИЛА

КОНФЕРЕНЦИЈА

Фудбалери Радничког у суботу од 18 часова гостују екипи Мачве у склопу 11. кола Суперлиге Србије.

Дуел у Шапцу је на редовној конференцији за медије најавио шеф стручног штаба Нишлија Милорад Косановић.

-Пред нама је изузетно битна утакмица. Нас не сме да завара то што је Мачва једина екипа у лиги без победе. Тај тим уопште није толико слаб и сигурно је да ће се они подићи током сезоне. Нама би евентуална победа могла много да значи, чак смем да кажем да би то могла да буде наша прекретница у сезони. Вратили би мир у екипу и добили простор да за две седмице током предстојеће паузе доведемо неке ствари у ред и почнено да играмо боље. Уколико не победимо у Шапцу наши проблеми ће се наставити и због тога је битно да сутра будемо успешни. Добра игра и три бода би психолошки значили мојим играчима и због тога морамо дати све од себе да  у Шапцу будемо на нивоу. Добро смо радили током ове седмице и ја очекујем да ћемо против Мачве показати реакцију, јер ови играчи дефинитивно могу пуно боље од онога што су до сада пружили- изјавио је Косановић.

Раднички ни у Шапцу неће моћи да рачуна на све  фудбалере.

-Кадровска ситуација је слична као и пред дуел са Партизаном пре седам дана. Не могу да рачунам на Риоту Ному, Сашу Стојановића и Вељка Батровића, док је стање Стефана Ђорђевића доста боље, јер је радио пуном паром претходних дана, тако да би он могао сутра да нам помогне. Ова репрезентативна пауза ће нам добро доћи и по овом аспекту, пошто очекујем да после ње сви ови фудбалери буду спремни да играју- завршио је Косановић.

Главни судија овог сусрета биће Лазар Лукић.

КОМЕНТАРИ 2

Сва поља су обавезна.

steps

Как происходит работа? Мы подбираем форум наиболее подходящий под Вашу ЦА. Делаем рассылки в личные сообщения пользователям из самых популярных разделов и топиков. Сообщения в 99% будут прочитаны пользователями! Отклик зависит от того насколько Ваше предложения интересное и конкурентное. Хотите попробовать? Тестовая рассылка бесплатно!!! Контакты: Telegram - @agssel Viber, WhatsAapp +79261674350

Вадик

Заказ

резервација карата

резервишите вашу карту!

Пoсетите сајт и резервишите карту за ваш омиљени клуб

Ticketline

званична брошура клуба

преузмите нашу званичну брошуру

Сазнајте информације о клубу!

Брошура

ГЛАВНИ СПОНЗОРИ

МЕДИЈСКИ ПАРТНЕРИ

СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ