ФК РАДНИЧКИ

06.11.2019

ВИРУС “ПОКОСИО” ФУДБАЛЕРЕ РАДНИЧКОГ

НАЈВАЖНИЈЕ

Фудбалски клуб Раднички у суботу од 14 сати гостује новосадском Пролетеру у склопу 16. кола Суперлиге Србије, али како ствари данас стоје одигравање те утакмице је под великим знаком питања.

Фудбалере Радничког је по по повратку из Сенте где су играли са ТСЦ-ом (0:2) “покосио” стомачни вирус, па данашњи тренинг није одрадило чак 12 играча, од којих су деветорица стандардни првотимци. У питању су Нермин Хаскић, Стефан Михајловић, Лазар Ђорђевић, Иван Остојић, Ребин Сулака, Душан Пантелић, Филип Кнежевић, Риота Нома и Марко Кнежевић. Када се узме у обзир тренутна ситуација долази се до закључка да Раднички, уколико се нешто радикално не промени до сутра, неће имати потребан фонд играча за одигравање суботње утакмице.

Шеф стручног штаба Нишлија Милорад Косановић изјавио је после данашњег тренинга да ће клуб највероватније тражити да се утакмица против Пролетера одложи.

-Имамо велике проблеме који су кренули у понедељак. Све је ескалирало у уторак када је “отпало” девет играча, да би им се јутрос придружила још тројица. Још увек не знамо шта је. Да ли је грип, стомачни вирус или су играчи нешто лосе појели у Сенти. Обавиће се прегледи па ћемо знати тачан узрок. У сваком случају, ми смо десетковани и тешко је радити у оваквим условима. Ситуација је тренутно таква да ми нећемо имати играче да играмо утакмицу у суботу.  Све је кренуло од голмана Марка Кнежевића, после њега се разболео Никола Чумић, а када смо се вратили из Сенте настао је прави хаос. Када сам јутрос дошао на тренинг нисам могао да верујем шта видим и колико играча нам недостаје. Не смемо ништа препустити случају, рекао сам им да никако не долазе на стадион, не би ли се сачували ови који су остали здрави. Искрено, ја мислим да не постоје шансе да се они опораве до суботу. Сачекаћемо извештаје лекара и уколико они то потврде, ми ћемо званично тражити да се меч са Пролетером одложи- рекао је Косановић

КОМЕНТАРИ 0

Сва поља су обавезна.

резервација карата

резервишите вашу карту!

Пoсетите сајт и резервишите карту за ваш омиљени клуб

Ticketline

званична брошура клуба

преузмите нашу званичну брошуру

Сазнајте информације о клубу!

Брошура

ГЛАВНИ СПОНЗОРИ

МЕДИЈСКИ ПАРТНЕРИ

СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ