ФК РАДНИЧКИ

07.11.2019

ОДЛОЖЕН МЕЧ ПРОЛЕТЕР – РАДНИЧКИ

НАЈВАЖНИЈЕ

Утакмица 16. кола Суперлиге Србије између Пролетера и Радничког из Ниша, која је требало да се одигра у суботу од 14 сати у Новом Саду, одложена је због стомачног вируса који је захватио готово све првотимце нишког тима..

У Радничком су урадили све да оспособе довољан број играча како би се овај меч одиграо, али пошто лекари нису дали  “зелено светло”, челници клуба из Ниша били су принуђени да затраже одлагање од надлежних органа.  Раднички се овом приликом захваљује Фудбалском клубу Пролетер на разумевању поводом ове ситуације.

Фудбалере Радничког је по по повратку из Сенте где су играли са ТСЦ-ом прошле недеље “покосио” стомачни вирус, па јучерашњи И данашњи тренинг није одрадило чак 12 играча, од којих су деветорица стандардни првотимци. У питању су Нермин Хаскић, Стефан Михајловић, Лазар Ђорђевић, Иван Остојић, Ребин Сулака, Душан Пантелић, Филип Кнежевић, Риота Нома и Марко Кнежевић. Када се узме у обзир ова ситуација  и извештај лекара да они неће моћи да се опораве до суботе, дошло се до закључка да Раднички нема потребан фонд играча за одигравање суботње утакмице, па је одлагање било једино логично решење.

Раднички ће наредни меч у Суперлиги Србије одиграти 22. или 23. новембра против Црвене звезде на стадиону Чаир. 

КОМЕНТАРИ 0

Сва поља су обавезна.

резервација карата

резервишите вашу карту!

Пoсетите сајт и резервишите карту за ваш омиљени клуб

Ticketline

званична брошура клуба

преузмите нашу званичну брошуру

Сазнајте информације о клубу!

Брошура

ГЛАВНИ СПОНЗОРИ

МЕДИЈСКИ ПАРТНЕРИ

СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ