ФК РАДНИЧКИ

11.11.2019

РАДНИЧКИ НА МИНИ-ПРИПРЕМАМА У БРЗЕЋУ

НАЈВАЖНИЈЕ

Експедиција Фудбалског клуба Раднички данас је отпутовала у Брзеће, где ће остати до петка и обавити мини-припреме за наставак сезоне током репрезентативне паузе.

Раднички у суботу није одиграо утакмицу 16. кола Суперлиге Србије против Пролетера у Новом Саду због тога што је стомачни вирус „покосио“ 12 његових првотимаца. Баш из тог разлога је и донета одлука да се оде на планину како би се екипа регенерисала пред  згуснут распоред у финишу јесењег дела сезоне.

-Ситуација је данас много боља него пре два дана. Први пут у каријери сам се сусрео са оваквим вирусом који је захватио готово цео тим. Одлучили смо да је у овом тренутку најбоље решење за нас да пет дана проведемо у Брзећу. Рековалесцентима ће пријати планински ваздух, убрзаће им опоравак од вируса, а имаћемо и потребан мир како би се што боље припремили за тешке мечеве који нас чекају. У Брзеће сам повео све играче, тренираћемо два пута дневно, а у Ниш се враћамо у петак поподне, где ћемо наставити да се спремамо за утакмицу са Црвеном звездом и оно што следи касније.  Веома је битно да нам позиције које воде у Европу нису далеко. Уколико се консолидујемо и вежемо неколико победа, опет ћемо бити равноправни у борби за излазак на међународну сцену, што је свакако наш основни циљ ове сезоне- изјавио је шеф стручног штаба Раднчког Милорад Косановић.

Раднички ће наредни меч у Суперлиги Србије одиграти против Црвене звезде 22. или 23. новембра на стадиону Чаир.

КОМЕНТАРИ 2

Сва поља су обавезна.

bBjTCrtYI

jaUWqACZhdOy

nlgHaiOKq

YUqKnyGebNlasQE

резервација карата

резервишите вашу карту!

Пoсетите сајт и резервишите карту за ваш омиљени клуб

Ticketline

званична брошура клуба

преузмите нашу званичну брошуру

Сазнајте информације о клубу!

Брошура

ГЛАВНИ СПОНЗОРИ

МЕДИЈСКИ ПАРТНЕРИ

СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ