ФК РАДНИЧКИ

23.12.2019

Марио Маслаћ појачао Раднички

НАЈВАЖНИЈЕ

Фудбалски клуб Раднички данас је довео прво појачање за наставак сезоне у Суперлиги и Купу Србије.

У редове вицешампиона Србије стигао је искусни штопер Марио Маслаћ (29), који је већ потписао уговор и ставиће се на располагање шефу стручног штаба Милораду Косановићу 10. јаунара, када почињу припреме за пролећни део сезоне.

Маслаћ у Раднички стиже као проверен играч са богатом биографијом. Током каријере овај фудбалер је играо за Ветерник, Борац из Чачка, Осијек, Војводину, казахстански Иртиш, летонску Ригу, те македонске клубове Беласицу и Академију Пандев. Својевремено је наступао и за младу репрезентацију Србије. Позиција штопера означена је као једна од кључних у овом прелазном року за Раднички, а од Маслаћа се очекује да донесе квалитет више у том делу тима.

-У клуб ме довела управа Радничког која верује у мене и која ми је дала поверење да дођем у овако велики клуб, који је на високој позицији у српском фудбалу. Надам се да ћу им се одужити својим добрим партијама у свом новом дресу. Дуго сам играо Суперлигу Србије, био сам капитен Борца који је тада био у врху нашег фудбала, имам и интернационално искуство и веома ми је драго што сам се вратио у Србију после неколико година. Раднички има високе амбиције са којима са упознат и надам се да ћемо изборити излазак у Европу. Што се тиче табеле, ништа није готово и са пар победа на старту можемо да ухватимо прикључак са тимовима из врха табеле. Са тренером Косановићем са сарађивао у Борцу, обојица смо из Новог Сада, а што се тиче саиграча, играо са са Мелегом у Војводини ис а Кнежевићем у Војводини и Борцу, тако да ми неће бити тешко да се овде уклопим- рекао је Маслаћ.

КОМЕНТАРИ 0

Сва поља су обавезна.

резервација карата

резервишите вашу карту!

Пoсетите сајт и резервишите карту за ваш омиљени клуб

Ticketline

званична брошура клуба

преузмите нашу званичну брошуру

Сазнајте информације о клубу!

Брошура

ГЛАВНИ СПОНЗОРИ

МЕДИЈСКИ ПАРТНЕРИ

СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ