ФК РАДНИЧКИ

27.11.2018

МАРКО ЈОВАНОВИЋ ПОНОВО СПОРТСКИ ДИРЕКТОР

НАЈВАЖНИЈЕ

Фудбалски клуб Раднички од данас има спортског директора, а то је поново Марко Јовановић, који се након три месеца вратио на ту функцију.

Јовановић је био спортски директор Радничког од децембра 2014. године до августа ове године и био је значајан фактор у повратку нишког тима у врх српског фудбала, као и на европску сцену.

-Договорио сам сарадњу руководством клуба, што је поздравио и  први човек клуба Ивица Тончев и од данас ћемо поново бити на истом задатку, а то је учвршћивање Радничког у врху нашег фудбала и континуитет игара у европским такмичењима. Тромесечни одмор ми је пријао, напунио сам батерије и пун сам жеље и елана за радом у клубу који волим. Са руководством Радничког сам увек имао одличан пословни однос и сада ћемо само наставити тамо где смо  стали у августу. Пред нама је пуно изазова. Пре свега треба успешно одрадити преостала четири кола у Суперлиги Србије и задржати друго место на табели, а онда нас чека зимски прелазни рок и много посла на јачању  састава, који ће на пролеће покушати да испише нове странице историје Радничког и нападне први трофеј у историји клуба- рекао је Марко Јовановић.

Раднички ове сезоне бележи сјајне резултате у свим такмичењима. Након 17 одиграних кола у Суперлиги Србије налази се на другом месту на табели са 38 освојених бодова, а изборио је и пласман у четвртфинале националног Купа, које ће се играти у марту 2019. године.

КОМЕНТАРИ 0

Сва поља су обавезна.

резервација карата

резервишите вашу карту!

Пoсетите сајт и резервишите карту за ваш омиљени клуб

Ticketline

званична брошура клуба

преузмите нашу званичну брошуру

Сазнајте информације о клубу!

Брошура

ГЛАВНИ СПОНЗОРИ

МЕДИЈСКИ ПАРТНЕРИ

СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ