ФК РАДНИЧКИ

28.12.2018

ТОНЧЕВ: СТОЈКОВИЋ ЈЕ НА ЗАЛАСКУ КАРИЈЕРЕ И ПОЗНАТ ДА ЧЕСТО МЕЊА МИШЉЕЊЕ

НАЈВАЖНИЈЕ

Први човек Радничког Ивица Тончев кратко и јасно је одговорио на прозивке упућене на адресу Фудбалског клуба Раднички од стране голмана и капитена Партизана Владимира Стојковића.

Некадашњи репрезентативац Србије је у интервјуу за један београдски портал говорио о резултатски лошој полусезони Партизана, притом поткачивши Црвену звезду и Раднички. Поготово је искусни чувар мреже био оштар према Нишлијама, који су у првом делу сезоне Суперлиге раздвојили “вечите ривале” на табели и зимују на другом месту.

Ивица Тончев је свој коментар о наводима Стојковића дао на позив једног београдског портала.

Шта има да коментаришем голмана на заласку каријере. То је испод мог нивоа. Требало је да зовете тренера и голмана мог клуба– рекао је Тончев и додао:

Стојковић је познат по томе да често мења мишљење, каже нешто, а онда се извињава. Ко зна, можда се извини за ово што је рекао о Радничком, па боље тад да ме зовете. Сви знамо шта ја проблем тог клуба. Било би боље да свако гледа своја посла. Ми смо сада на одмору. Настављамо сезону 9. јануара.

Тренутно је Раднички на другом месту Суперлиге, а новинара је интересовало да ли може да задржи ту позицију до краја и нападне Куп Србије.

Што друго место? Моја амбиција су оба трофеја. Не разумем клубове који почињу сезону и кажу да им је циљ опстанак. Што се онда такмичиш? Можда некима изгледа смешно ово што сам рекао, али идемо на прво место у Суперлиги– завршио је Тончев

 

КОМЕНТАРИ 0

Сва поља су обавезна.

резервација карата

резервишите вашу карту!

Пoсетите сајт и резервишите карту за ваш омиљени клуб

Ticketline

званична брошура клуба

преузмите нашу званичну брошуру

Сазнајте информације о клубу!

Брошура

ГЛАВНИ СПОНЗОРИ

МЕДИЈСКИ ПАРТНЕРИ

СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ