ФК РАДНИЧКИ

03.01.2019

ЛАЛАТОВИЋ ОСТАЈЕ У РАДНИЧКОМ

НАЈВАЖНИЈЕ

Шеф стручног штаба Радничког Ненад Лалатовић потписао је данас уговор по којем ће наставити сарадњу са нишким клубом до краја текуће сезоне. Преговори Лалатовића и првог човека Радничког Ивице Тончева трајали су недељама уназад и нису их омели ни новогодишњи празници.

Заједнички договор Ивице Тончева и Ненада Лалатовића је да се настави са  сарадњом,  а жеља да се оствари  историјски успех Радничког очигледно је превагнула у односу на остале понуде.

Раднички је тренутно други у првенству Србије, а има озбиљне намере и у Купу Србије као и у Лиги Европе.

-Уговор сам продужио пре свега због велике жеље да наставим са Тончевим и Радничким оно што сам започео у јесењем делу првенства. У првом делу сезоне започели смо исписивање нове историје Радничког и планирамо да наставимо са тим и у будућности. Моја велика жеља, као и жеља првог човека Радничког Ивице Тончева је да ове године покушамо да освојимо трофеј, мада је конкуренција јака поред клубова као сто су Црвена звезда, Напредак, Војводина и Партизан. Искрено, имао сам понуде из иностранства, али је превагнула моја жеља да заједно са Радничким и Тончевим завршим започети посао. Уосталом, сматрам и да не треба по сваку цену ићи у иностранство. У сваком случају велика је част и задовољство остати у Нишу и дати још пуно срећних тренутака ватреним и верним навијачима Радничког. Они свакако заслужују све најбоље од нас. Опет бих им се захвалио на трофеју који су ми уручили у Крушевцу, јер то показује да они верују у нас. Такође, трудићу се и да у будућности резултатима Радничког оправдамо њихово поверење- изјавио је Ненад Лалатовић.

Ненад Лалатовић ће прозивку пред почетак припрема за пролећни део сезоне извршити 9. јануара.

 

 

КОМЕНТАРИ 1

Сва поља су обавезна.

kviskoteka65@gmail.com

Sve cestitke od srca najboljem treneru sefu majstoru fudbala srpskom ser Fergusonu her LALATOVICU... Jedan je samo Lalatovic I pozdravljam I predsednika kluba gospodina Tonceva... Sefe pozdrav od srca... Kvisko... Maskota Radnickog ... Sve najbolje u daljem radu... Kup je has... Bivsi pomocni radnik ekonoma... Ivica Zdravkovic kvisko... POZDRAV...

резервација карата

резервишите вашу карту!

Пoсетите сајт и резервишите карту за ваш омиљени клуб

Ticketline

званична брошура клуба

преузмите нашу званичну брошуру

Сазнајте информације о клубу!

Брошура

ГЛАВНИ СПОНЗОРИ

МЕДИЈСКИ ПАРТНЕРИ

СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ