Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Раднички – Радомље 5:3

Фудбалери Радничког победили су словеначко Радомље са 5:3, у другом контролом мечу на припремама у Похорју. Стрелци за Нишлије били су Томић, Мићибући, Мака Гаку, Митровић и Штулић.

Раднички је одлично отворио меч и брзо је повео са 2:0. Томић је први гол дао сјајним ударцем са 20 метара, а предност је дуплирао Мићибући, који је крунисао одличан продор и асистенцију Митровића. Словеначки прволигаш је до краја првог полувремена изједначио са два гола Церара, а почетком другог полувремена је преокренуо на 2:3 преко Ибишија. У наставку се Раднички питао, убацио је у већу брзину и стигао до тријумфа. На 3:3 је изједначио Француз Мака Гаку, који се најбоље снашао у гужви након корнера и погодио мрежу са пет метара. Митровић је гол за 4:3 постигао након соло-продора, а коначних 5:3 поставио је Штулић. Била је то лепа акција Арсића и Живојиновића, а Штулић је био егзекутор из непосредне близине.

Раднички је овај дуел почео у следећем саставу: Дујмовић, Аксентијевић, Млађовић, Стајић, Јовичић, Пејовић, Мићибући, Димић, Петров, Томић и Митровић. Током другог полувремена шансу су добили и Гаку, Јовановић, Арсић, Живојиновић, Месаровић, Дробњак, Штулић, Марковић и Араухо.

Нишки тим се у уторак састаје са бугарском Марицом из Пловдива.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *