Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Раднички – Сласк 1:3

Фудбалери Радничког поражени су од Сласка из Вроцлава са 3:1 у последњем контролном мечу на припремама у Словенији.

Била је ово јака провера за изабранике Томислава Сивића пред почетак сезоне, сусрет је био тврд и углавном изједначен, али је пољски прволигаш искористио индивидуалне грешке Нишлија у дефанзиви и уписао је тријумф. Прва два гола на мечу постигао је Талар у 4. и 47. минуту, а на 3:0 повисио је Бергијер у 62. Стрелац за Раднички био је Стефан Митровић у 87. минуту. Екипи из Ниша је у другом полувремену поништен један гол, због сумњивог фаула у нападу.

Раднички је ову утакмицу почео у следећем саставу: Дујмовић, Аксентијевић, Јовичић, Млађовић, Толордава, Пејовић, Марјановић, Мићибући, Димић, Митровић и Петров. Током другог полувремена шансу су још добили Дробњак, Јовановић, Штулић, Савић, Арсић, Томић, Месаровић и Мака.

Раднички је на крају у Похорју уписао две победе, реми и два пораза. Пре овог пораза од Сласка, савладани су словеначко Радомље са 5:3 и бугарска Марица из Пловдива са 6:0, против румунске УТЕ Арад није било голова, а пораз је доживљен и од словеначког Копера резултатом 3:2.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *