Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Реми Радничког и Пјаст Гливица

Фудбалери Радничког ремизирали су са пољском екипом Пјаст Гливице резултатом 1:1, у првој контролној утакмици на припремама у турском Белеку.

Нишки тим је већ другог дана боравка у Турској одиграо меч против веома квалитетне екипе, која је 2019. године била шампион Пољске, а која тренутно заузима 12. место на табели у свом првенству.

Пољски тим је показао више у првом полувремену. Повео је већ у петом минуту преко Червинског, а у наставку је контролисао дешавања на терену.

У другом полувремену ситуација се потпуно променила. Раднички је презузео иницијативу, притискао је ривала, створио неколико добрих шанси, а до заслуженог изједначења стигао је у 72. минуту. Лазар Арсић је, у свом стилу, сјајно извео слободан ударац са 20 метара са десне стране. Левом ногом је пребацио „живи зид“ закуцао лопту под пречку у ближи угао.

Шеф стручног штаба Радничког Радослав Батак је у првом полувремену на терен послао следећу поставу: Дујмовић, Аксентијевић, Ћирковић, Бјеличић, Савић, Ковачевић, Пејовић, Мићибући, Митровић, Томић и Павлов.

У другом полувремену су играли: Кахриман, Јамкам, Станковић, Богдановић, Јовичић, Илић, Арсић, Касалица, Спасић, Месаревић и Сагитов.

Следећи меч на припремама у Турској Раднички игра у среду, када ће му противник бити словачки тим Ружемберок.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *